Το διαφορετικό παγωτό μπανάνα
Παγωτό μπανάνα, σπιτικό, υγιεινό, χωρίς ζάχαρη, αλλά με μέλι! Ό,τι πρέπει για παιδιά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, είναι το ίδιο γευστικό! Προσωπικά βάζω λιγότερη κανέλα από μια κουταλιά, γιατί με μια κουταλιά είναι έντονη η γεύση της και υπερισχύει της μπανάνας...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
-
2
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα τάπερ και το αφήνουμε στην κατάψυξη.
-
3
Κάθε μισή με μια ώρα, το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε για λίγο στο μίξερ. Αυτό το κάνουμε 3 - 4 φορές, για να μην κρυσταλλιάσει (όσες πιο πολλές φορές το κάνουμε, τόσο καλύτερα).
Σχόλια (8)