κύρια φωτογραφία συνταγής Το φιλέτο του Μπεκρή

Το φιλέτο του Μπεκρή

49 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Εφη
Εφη @cook_8451579
tolo,Ελλαδα

Μια γρηγορη συνταγη για Φιλετο με κρεμα γαλακτος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3-4 ατομα
  1. 1 κιλο Φιλετο μοσχαρι κομενο σε φετες
  2. 2 κουτ. σουπ. ελαιολαδο
  3. 1 φλ.τσ. κρεμα γαλακτος
  4. 1 φλ.τσ. οινος ερυθρος ξηρος
  5. 1 φλ.τσ. κονιακ
  6. αλατι
  7. πιπερι
  8. ΣυνοδευτικοΤηγανιτες πατατες, ψιλοκομμενος μαιντανος για πασπαλισμα και ντοματα κομμενη σε φετες για γαρνιτουρα στο πιατο.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερωνουμε το φιλετο μοσχαρι που ειναι κομμενο σε φετες.

  2. 2

    Βαζουμε το λαδι στο τηγανι σε δυνατη φωτια και περιμενουμε να καψει.

  3. 3

    Ριχνουμε το φιλετο και το τηγανιζουμε 3 λεπτα σε καθε πλευρα.

  4. 4

    Σβηνουμε το φιλετο με το κρασι και το κονιακ.

  5. 5

    Βγαζουμε το φιλετο απο το τηγανι και προσθετουμε την κρεμα γαλακτος, χαμηλωνουμε τη φωτια στο μισο και ανακατευουμε μεχρι να πηξει για περιπου 5 λεπτα και το αδειαζουμε σε ενα μπολ.

  6. 6

    Σερβιρουμε το φιλετο, τις πατατες, την ντοματα και ριχνουμε κρεμα επανω στο φιλετο οσο εμεις θελουμε και πασπαλιζουμε με μαιντανο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Εφη
Εφη @cook_8451579
στις
tolo,Ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα