Το φιλέτο του Μπεκρή

Εφη, 21.08.08

Περιγραφή

Μια γρηγορη συνταγη για Φιλετο με κρεμα γαλακτος.



Συνταγή από:

Εφη

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλο Φιλετο μοσχαρι κομενο σε φετες
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιολαδο
  • 1 φλ.τσ. κρεμα γαλακτος
  • 1 φλ.τσ. οινος ερυθρος ξηρος
  • 1 φλ.τσ. κονιακ
  • αλατι
  • πιπερι
  • Συνοδευτικο: Τηγανιτες πατατες, ψιλοκομμενος μαιντανος για πασπαλισμα και ντοματα κομμενη σε φετες για γαρνιτουρα στο πιατο.
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Μοσχάρι
Μέθοδος: Τηγανιού
Δυσκολία: Γρήγορο
Σερβίρει: 3-4 ατομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Αλατοπιπερωνουμε το φιλετο μοσχαρι που ειναι κομμενο σε φετες.
  2. Βαζουμε το λαδι στο τηγανι σε δυνατη φωτια και περιμενουμε να καψει.
  3. Ριχνουμε το φιλετο και το τηγανιζουμε 3 λεπτα σε καθε πλευρα.
  4. Σβηνουμε το φιλετο με το κρασι και το κονιακ.
  5. Βγαζουμε το φιλετο απο το τηγανι και προσθετουμε την κρεμα γαλακτος, χαμηλωνουμε τη φωτια στο μισο και ανακατευουμε μεχρι να πηξει για περιπου 5 λεπτα και το αδειαζουμε σε ενα μπολ.
  6. Σερβιρουμε το φιλετο, τις πατατες, την ντοματα και ριχνουμε κρεμα επανω στο φιλετο οσο εμεις θελουμε και πασπαλιζουμε με μαιντανο.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Τα κομμάτια του μοσχαριού
    Να που υπάρχει ένα ποντίκι που τρώγεται... Μ...
    Τα μυστικά του τηγανιού
    Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Φαγητα
    Ένα βιβλίο 48 αγαπημένων συνταγών, του/της Vangi