Το ηφαίστιο σοκολάτας
Υλικά
-
5 αβγά
-
110 γρ. ζάχαρη
-
220 γρ. κουβερτούρα
-
220 γρ. βούτυρο
-
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
40 γρ. κακάο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και σε ένα μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν.
-
3
Ρίχνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά με τη ζάχαρη, το κακάο και το αλεύρι (αφού τα κοσκινίσουμε).
-
4
Ψήνουμε για 16' στους 180 βαθμούς, στον αέρα.
Σχόλια