Το κοκκινιστό που λιώνει
Μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτό το φαγητό γαρνίρεται με διάφορα φαγητά. Είτε με ρύζι, είτε με μακαρόνια ή με πατάτες τηγανιτές(που συνήθως προτιμάτε). Εγώ το προτείνω με ρύζι γιατι είναι ελαφρύ και θα σας αρέσει περισσότερο. Καλή Επιτυχία!!
Υλικά
-
1 κιλό μοσχάρι ποντίκι
-
σάλτσα
-
4-5 δαφνόφυλλα
-
2 κουταλάκια σόδα φαγητού(ή ζάχαρη)
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πρώτα τσιγαρίζεται το κρέας σε λίγο λάδι ίσα ίσα για να πάρει χρώμα.
-
2
Όταν πάρει χρώμα βάζεται νερό μέχρι να καλυφθεί όλο το κρέας και 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα ή ζάχαρη.
-
3
Αφού βράσει το κρέας (και αυτό θα το καταλάβετε αν τσιμπιέται εύκολα με το πιρούνι) θα ρίξετε την σάλτσα, τα δαφνόφυλλα, το αλάτι και το πιπέρι.
-
4
Αν θέλετε την σάλτσα πηχτή βγάζεται λίγο ζουμί.
Σχόλια (17)