κύρια φωτογραφία συνταγής Το κοκκινιστό που λιώνει
Φραουλίτσα
Φραουλίτσα @cook_8452667

Μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτό το φαγητό γαρνίρεται με διάφορα φαγητά. Είτε με ρύζι, είτε με μακαρόνια ή με πατάτες τηγανιτές(που συνήθως προτιμάτε). Εγώ το προτείνω με ρύζι γιατι είναι ελαφρύ και θα σας αρέσει περισσότερο. Καλή Επιτυχία!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι
  2. σάλτσα
  3. 4-5 δαφνόφυλλα
  4. 2 κουταλάκια σόδα φαγητού(ή ζάχαρη)
  5. αλάτι
  6. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πρώτα τσιγαρίζεται το κρέας σε λίγο λάδι ίσα ίσα για να πάρει χρώμα.

  2. 2

    Όταν πάρει χρώμα βάζεται νερό μέχρι να καλυφθεί όλο το κρέας και 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα ή ζάχαρη.

  3. 3

    Αφού βράσει το κρέας (και αυτό θα το καταλάβετε αν τσιμπιέται εύκολα με το πιρούνι) θα ρίξετε την σάλτσα, τα δαφνόφυλλα, το αλάτι και το πιπέρι.

  4. 4

    Αν θέλετε την σάλτσα πηχτή βγάζεται λίγο ζουμί.

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
Δεν συμφωνώ καθόλου με τη σόδα που μαγειρεύεται παρέα με το φαγητό.

Από

Φραουλίτσα
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα