κύρια φωτογραφία συνταγής Το λικέρ της πεθεράς (μου)

Το λικέρ της πεθεράς (μου)

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
christinandmarios
christinandmarios @cook_8467123
θεσσαλονίκη,

Στην επίσκεψη γνωριμίας με κέρασε η πεθερά μου αυτό το λικέρ και την λάτρεψα!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το χρώμα του λικέρ είναι κάτι ανάμεσα σε κόκκινο φραουλί και φούξ, δηλαδή υπέροχο!Για να το διατηρήσεται να το φιλάξεται σε σκιερό μέρος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 άτομα
  1. 5 ποτήρια χυμό απο ξυνά ρόδια
  2. 5 ποτήρια ζάχαρη
  3. 4 ποτήρια ούζο
  4. 1 ποτήρι βότκα
  5. λίγο γαρίφαλλο
  6. 1 ξυλάκι κανέλας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στίβουμε τα ρόδια (όχι στον αποχυμωτή ολόκληρα, αλλα κόβωντας τα στην μέση και στιβωντάς τα σαν πορτοκάλια).

  2. 2

    Σουρώνουμε το μείγμα να μην έχει κομματάκια απ'την σάρκα του ροδιού.

  3. 3

    Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να βράσουν για 40 λεπτά.

  4. 4

    Στο ενδιάμεσο ξαφρίζουμε το μείγμα (βγάζει ελάχιστο αφρό).

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
ενδιαφερουσα μου ακουγεται,αλλα θελω να ξερω σε τι θερμοκρασια σερβιρεται;

Από

christinandmarios
christinandmarios @cook_8467123
στις
θεσσαλονίκη,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα