Το πιο εύκολο και νόστιμο Cheesecake

Bαθμολογία: 4.1875
       
 
32 ψήφοι
Gogo24, 18.06.08
Το πιο εύκολο και νόστιμο Cheesecake

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα πτ-μπερ
  • 250 γρ μαργαρίνη
  • 1 πακέτο philadelpia (200γρ)
  • 1-2 κούπες ζάχαρη άχνη (ανάλογα την προτίμηση σας)
  • 500ml κρέμα γάλακτος
  • μαρμελάδα φράουλα ( ή βύσσινο πάλι ανάλογα με το γούστο σας )
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Cheesecake
Δυσκολία: Με φωτο , Εύκολο
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Θρυμματίζουμε τα μπισκοτα με το χέρι μας και τα ανακατεύουμε με τη μαργαρίνη να γίνουν μαζα.. έπειτα τα στρώνουμε στο σκεύος μας...
Βήμα 2
2) Χτυπάμε την philadelphia, την κρεμα γάλακτος και την άχνη και βάζουμε το μίγμα μας πάνω απ τα μπισκότα..
Βήμα 3
3) Το βάζουμε στο ψυγείο και αφού παγώσει στρώνουμε από πάνω την μαρμελάδα και έτοιμο!
Βήμα 4
4) Πάααρα πολύ γρήγορο και πεντανόστιμο παιδιά!
Βήμα 5
5) Καλή απόλαυση...

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

Τσιζ κέικ λεμόνι Τσιζ κέικ λεμόνι
4.6667
       
       
(9)
Cheese cake παγωτό Cheese cake παγωτό
4.3846
       
       
(13)
Mini Cheesecakes Mini Cheesecakes
5
       
       
(1)
Cheese cake της ΄Ελλης Cheese cake της ΄Ελλης
5
       
       
(3)
Cheese cake της Άντρης Cheese cake της Άντρης
5
       
       
(1)
Cheesecake της Άννας Cheesecake της Άννας
5
       
       
(3)
Cheesecake επαγγελματικό Cheesecake επαγγελματικό
4.375
       
       
(8)
Πεντανόστιμο Cheesecake Πεντανόστιμο Cheesecake
4.5
       
       
(2)
Σαν τσιζ κέικ Σαν τσιζ κέικ
5
       
       
(6)
Cheese cake 2 Cheese cake 2
5
       
       
(1)

    71 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ΔεσποιναΒ, 21-6-08  
    Καλημερα.Ακουγεται τοσο ευκολη και τοσο νοστιμη...Ομως πες μου, πρεπει να χτυπησω τις κρεμες πρωτα σε σαντιγη και μετα να τις ανακατεψω με το τυρι;Ή απλα και τα δυο μαζι χτυπημα;Ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 21-6-08  
    Γεια σου Δεσποινάκι!!
    Τις χτυπάμε μαζί με το τυρί τις κρέμες και την άχνη.. Δεν γίνεται πολύ πηχτή η κρέμα αρχικά αλλά πήζει στο ψυγείο..
    Καλή επιτυχία και περιμένω να μου πεις αν σου άρεσε.. εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου γλυκό για το καλοκαίρι...
    Φιλιά πολλά!!! :))
    #
    Σχόλιο από ΔεσποιναΒ, 21-6-08  
    Σ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Θα την κανω οπωσδηποτε απο Δευτερα.Θα ειναι το πρωτο μου αψητο cheese cake.Θα δωσω αναφορα σιγουρα!
    #
    Σχόλιο από babillie, 27-8-08  
    καλησπέρα
    μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι άλλο αντί για κρ. γάλακτος? γάλα ίσως?
    Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 6-9-08  
    Χμ... μπορείς να χρησιμοποιήσεις γάλα αλλά δεν θα γίνει το ίδιο νόστιμη κ πηχτή η κρέμα... :)
    #
    Σχόλιο από marsa, 27-10-08  
    Όταν λες θρυμματίζουμε τα μπισκότα εννοείς ότι πρέπει να γίνουν αλοιφή?
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 29-10-08  
    Όχι ακριβώς αλοιφή.. τα σπας αναμεσα στα χέρια σου και όπως βγουν, δεν έχει και πολύ σημασία.. με το βιτάμ, γίνονται μια μάζα ούτως ή αλλως.. :)
    #
    Σχόλιο από Mia, 31-10-08  
    Την έφτιαξα και ξετρελάθηκα βέβαια.Το βουτυράκι μου φάνηκε μάλλον αρκετό και λόγω χοληστερίνης έβαλα becel proaktiv ενώ χρησιμοποίησα μπισκότα digestive ολικής αλέσεως και γάλα light.Θ'αναρωτιέστε πως έσφιξε η κρέμα σαφώς κι έτσι ενημερώνω πως χρησιμοποίησα ζελατίνη.Τέλειο αποτέλεσμα και γεύση κι ας είναι λιγο light στη γεύση και τα λιπαρά. ;-)
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 31-10-08  
    Mia χαίρομαι πολύ που σου άρεσε... αν και έκανες πολλές παραλλαγές, νομίζω ότι κ έτσι θα είναι νόστιμο.. :)
    #
    Σχόλιο από Mia, 19-11-08  
    Τί να κάνουμε,ανάλογα με τις ανάγκες μας προσαρμοζόμαστε ακόμα στις εκπτώσεις της γεύσης.Τώρα θα μου πεις:"απ'το ολότελα..."
    #
    Σχόλιο από anjy30, 1-6-09  
    kalimera sas exo ftiaksi to cheescake 2 fores k panta mou spane ta biskota otan ine na ta serviro ton eho vali se pirex mipos ftei afto? apo gefsi ine pentanostimo
    #
    Σχόλιο από kerkyra, 1-6-09  
    Καλημέρα σας, την έχω φτιάξει αυτήν την συνταγή 5 φορές, και δεν έχω προλάβει να φάω ούτε ένα κομάτι.Ο άντρας μου τρελένεται.Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 1-6-09  
    Kerkyra και Anjy30 σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!
    Άντζυ μου μήπως δεν τα ανακατεύεις πολύ καλά με το βιτάμ ή βάζεις λιγότερο? θέλουν καλό ανακάτεμα για να δέσουν και να γίνουν μια μάζα.. Αν θέλεις βάλε λίγο παραπάνω βιτάμ ίσως!! Και πάλι ευχαριστω!!
    #
    Σχόλιο από anjy30, 3-6-09  
    GOGO24 efxaristo gia tzi simfouli da to ksanadokimaso. na gini dil san mia mpala?
    #
    Σχόλιο από asmic77, 31-7-09  
    Καλημέρα σε όλους. Φαίνεται πολύ γρήγορη και νόστιμη η συνταγή σου αλλά νομίζω σου λείπει ένα βασικό συστατικό που της πάει πολύ και την κάνει ακόμη πιο νόστιμη, το λεμόνι!!! Με χυμό λεμονιού και ξύσμα γίνεται τέλεια! Επίσης ένα ακόμη μυστικό για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους. Η μαμά μου τη φτιάχνει με αναρή αντί Philadelphia και γίνεται ελαφριά και νόστιμη πολύ. Τη συνταγή θα την ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή όμως, γιατί δεν την ξέρω ολόκληρη. Θα ρωτήσω να μάθω και θα επανέλθω...
    #
    Σχόλιο από spirtos, 31-7-09  
    asmic77 τι ειναι η αναρή; ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από glykoula, 31-7-09  
    Η αναρη ειναι Κυπριακο Ανθοτυρο.
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 31-7-09  
    asmic77 πίστεψέ με και χωρίς το λεμόνι είναι πεντανόστιμο! :) Αν πάλι την δοκίμασες και επιμένεις δεκτό! αλλά απ το σχόλιο σου φαντάζομαι ότι δεν την δοκίμασες καν, απλά σχολίασες :)
    #
    Σχόλιο από Γίτσα236, 10-8-09  
    Καλησπέρα.Λοιπόν, αυτή η συνταγή είναι πράγματι πανεύκολη και την κανω εδω και χρόνια.Απλά,την έχω αλλάξει λιγάκι για να είναι πιο ελαφρυ το γλυκό.Τα μπισκότα τα βάζω στο multi και γίνονται σκόνη κιέτσι ομογενοποιούνται καλύτερα με το βιτάμ.Επειδή ένα βιτάμ είναι υπερβολή σε θερμίδες αλλά και σε γεύση,2-3 κουταλιές σούπας αρκούν και το λιώνω για να αναμιχθούν καλύτερα.Αφού στρώσω σε βάση βάζω στο φούρνο για 8min για να γίνει συμπαγής η βάση.Έπειτα όσον αφορά την κρέμα βάζω 2 philadelfia και 1 κρ.γάλ.και φροντίζω να είναι πολύ κρύα για να σφίξει στο χτύπημα.Και κάτι άλλο!Όλα τα υλικά μπορούν να αντικαταστηθούν με light προϊόντα για λιγότερες τύψεις!Αυτάαααα!Καλή επιτυχία
    #
    Σχόλιο από kokonoko, 3-10-09  
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    44 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από anjy30, 1-6-09  
    kalimera sas exo ftiaksi to cheescake 2 fores k panta mou spane ta biskota otan ine na ta serviro ton eho vali se pirex mipos ftei afto? apo gefsi ine pentanostimo
    #
    Σχόλιο από kerkyra, 1-6-09  
    Καλημέρα σας, την έχω φτιάξει αυτήν την συνταγή 5 φορές, και δεν έχω προλάβει να φάω ούτε ένα κομάτι.Ο άντρας μου τρελένεται.Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 1-6-09  
    Kerkyra και Anjy30 σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!
    Άντζυ μου μήπως δεν τα ανακατεύεις πολύ καλά με το βιτάμ ή βάζεις λιγότερο? θέλουν καλό ανακάτεμα για να δέσουν και να γίνουν μια μάζα.. Αν θέλεις βάλε λίγο παραπάνω βιτάμ ίσως!! Και πάλι ευχαριστω!!
    #
    Σχόλιο από anjy30, 3-6-09  
    GOGO24 efxaristo gia tzi simfouli da to ksanadokimaso. na gini dil san mia mpala?
    #
    Σχόλιο από asmic77, 31-7-09  
    Καλημέρα σε όλους. Φαίνεται πολύ γρήγορη και νόστιμη η συνταγή σου αλλά νομίζω σου λείπει ένα βασικό συστατικό που της πάει πολύ και την κάνει ακόμη πιο νόστιμη, το λεμόνι!!! Με χυμό λεμονιού και ξύσμα γίνεται τέλεια! Επίσης ένα ακόμη μυστικό για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους. Η μαμά μου τη φτιάχνει με αναρή αντί Philadelphia και γίνεται ελαφριά και νόστιμη πολύ. Τη συνταγή θα την ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή όμως, γιατί δεν την ξέρω ολόκληρη. Θα ρωτήσω να μάθω και θα επανέλθω...
    #
    Σχόλιο από spirtos, 31-7-09  
    asmic77 τι ειναι η αναρή; ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από glykoula, 31-7-09  
    Η αναρη ειναι Κυπριακο Ανθοτυρο.
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 31-7-09  
    asmic77 πίστεψέ με και χωρίς το λεμόνι είναι πεντανόστιμο! :) Αν πάλι την δοκίμασες και επιμένεις δεκτό! αλλά απ το σχόλιο σου φαντάζομαι ότι δεν την δοκίμασες καν, απλά σχολίασες :)
    #
    Σχόλιο από kokonoko, 3-10-09  
    #
    Σχόλιο από silver, 11-2-10  
    #
    Σχόλιο από ansou, 14-2-10  
    Τελειο και πανευκολο!!!Σημερα το εφτιαξα με μαρμελαδα Bonne Maman με 4 φρουτα αντι για κατι αλλο κι εγινε ακομα καλυτερο.
    #
    Σχόλιο από tonia__, 2-7-10  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!Η συνταγη ειναι πολυ ωραια!Πραγματικα ευκολη και πεντανοστιμη...την εχω φτιαξει ηδη μια φορα και την ζητανε συνεχεια...
    #
    Σχόλιο από tina81, 23-1-11  
    την εκανα σημερα το απογευμα ακριβως οπως ειπες,αλλα μου φαινεται νερουλη η κρεμα,ελπιζω αυριο να ειναι οπως πρεπει...
    #
    Σχόλιο από drunkenOgress, 25-2-11  
    Παταγώδης αποτυχία, κάτι δε πάει καλά, είτε με τις οδηγίες είτε με τις αναλογίες. Μάλλον η κρέμα γάλακτος ήταν σε διπλάσια ποσότητα απο όσο χρειαζόταν, και το βούτηρο υπερβολικά πολύ επίσης. Τελικά το έσωσα με διάφορες πατέντες αλλά και πάλι, απλά τρωγόταν...
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 27-2-11  
    drunken απ ότι θα διαβάσεις και στα σχόλια υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι που τρελλάθηκαν με την συνταγή και είναι πλήρως ικανοποιημένοι! :)

    Δεν ξέρω γιατί δεν σου πήγε καλά η συνταgή... μήπως δεν χτύπησες πολύ την κρέμα? Λυπάμαι πάντως γιατί είναι ένα πεντανόστιμο γλυκό! Εμένα δεν μου έχει αποτύχει ποτέ! Συμβαίνουν όμως αυτά δοκίμασε κάποια άλλη συνταγή κ σου εύχομαι καλή επιτυχίαααα :)
    #
    Σχόλιο από aigli, 2-4-11  
    Το έφτιαξα και εγω το γλυκο και ενω απο γευση ηταν καταπληκτικο ,η κρεμα δεν ειχε παγωσει καλα!το αφησα στο ψυγειο αρκετες ωρες μεχρι που δεν αντεξα και εριξα την μαρμελαδα η οποια ''βουτηξε΄΄ στην κρεμα!δεν ξερω τι εγινε!οταν το ξανακανω θα το χτυπησω περισσοτερο στο μιξερ!παντως απο γευση απλα δεν υπαρχει!5 πιρουνακια!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από aigli, 2-4-11  
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 2-4-11  
    Σ ευχαριστώ πολύ Αίγλη, ναι, χτύπα το καλύτερα την επόμενη φορά και σιγουρέψου ότι η κρέμα γάλακτος είναι πολύυυ παγωμένη, έτσι έχεις σίγουρη επιτυχία να φουσκώσει!
    #
    Σχόλιο από eleger, 27-4-11  
    Το έφτιαξα πριν λίγο κι έγινε απλά θεϊκό!!!! Ευχαριστώ!!! 5 πηρουνάκια δικά σου Gogo24!!!
    #
    Σχόλιο από paralogo, 2-8-11  
    παρα πολυ ωραια συνταγη!!!! μπραβο!!!
    μου επεσε παραπανω το μπισκοτο με το βουτυρο και λιγωθηκα αλλα σε ποιον δεν αρεσει το μπισκοτο???
    5 πηρουνακια χωρις καμια σκεψη!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    18 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από ΔεσποιναΒ, 21-6-08  
    Καλημερα.Ακουγεται τοσο ευκολη και τοσο νοστιμη...Ομως πες μου, πρεπει να χτυπησω τις κρεμες πρωτα σε σαντιγη και μετα να τις ανακατεψω με το τυρι;Ή απλα και τα δυο μαζι χτυπημα;Ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 21-6-08  
    Γεια σου Δεσποινάκι!!
    Τις χτυπάμε μαζί με το τυρί τις κρέμες και την άχνη.. Δεν γίνεται πολύ πηχτή η κρέμα αρχικά αλλά πήζει στο ψυγείο..
    Καλή επιτυχία και περιμένω να μου πεις αν σου άρεσε.. εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου γλυκό για το καλοκαίρι...
    Φιλιά πολλά!!! :))
    #
    Σχόλιο από ΔεσποιναΒ, 21-6-08  
    Σ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Θα την κανω οπωσδηποτε απο Δευτερα.Θα ειναι το πρωτο μου αψητο cheese cake.Θα δωσω αναφορα σιγουρα!
    #
    Σχόλιο από babillie, 27-8-08  
    καλησπέρα
    μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι άλλο αντί για κρ. γάλακτος? γάλα ίσως?
    Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 6-9-08  
    Χμ... μπορείς να χρησιμοποιήσεις γάλα αλλά δεν θα γίνει το ίδιο νόστιμη κ πηχτή η κρέμα... :)
    #
    Σχόλιο από marsa, 27-10-08  
    Όταν λες θρυμματίζουμε τα μπισκότα εννοείς ότι πρέπει να γίνουν αλοιφή?
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 29-10-08  
    Όχι ακριβώς αλοιφή.. τα σπας αναμεσα στα χέρια σου και όπως βγουν, δεν έχει και πολύ σημασία.. με το βιτάμ, γίνονται μια μάζα ούτως ή αλλως.. :)
    #
    Σχόλιο από Chris.H, 9-11-09  
    Gogo το Cheesecake ψήνεται στο ψυγείο αυτή τη στιγμή και περιμένω σαν τρελός να δοκιμάσω. Ξέχασες στις οδηγίες να γράψεις και τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζουμε την κουζίνα μετά από ένα Cheesecake :P

    Να σε ρωτήσω κάτι όμως...το βούτυρο με το μπισκότο, απλά το ανακατεύεις με κουτάλι/χέρια ή μίξερ; Στη φώτο που έχεις το βλέπω πολύ καλα ανακατεμένο, δεν μοιάζει να το έκανες με το κουτάλι ή το χέρι. Ο τι και να΄ναι πάντως το έφτιαξα (με το χέρι), θα σου πω εντυπώσεις σε λίγο.

    Ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από MASSIMOWOLF, 7-12-09  
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ! ΤΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΔΕΝ ΕΠΗΞΑΝ ΠΟΤΕ! ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ?
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 16-2-10  
    Σ ευχαριστώ πάρα πολύ ansou για τα καλά σου λόγια, εύχομαι να το απόλαυσες!!! Massimo πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε! μήπως δεν τα χτύπησες αρχικά πολύ καλά? Κρίμα πάντως γιατί είναι πραγματικά απολαυστικό! :D
    #
    Σχόλιο από fava, 23-2-10  
    προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν έπειξε η κρέμα μηπως μπορείς να μου πεις τι κάνω λάθος ...?? ευχαριστώ εκ των πρωταίρων !!!
    #
    Σχόλιο από maestria77, 21-5-10  
    Κι εγώ το ίδιο έπαθα!
    Δεν έπηξε η κρέμα. Την έβαλα στο ψυγείο, μετά από αρκετές ώρες πήγα να βάλω τη μαρμελάδα, αλλά "μπήκε" μέσα στην κρέμα!!!
    Τι μπορώ να κάνω για να στερεοποιηθεί καλύτερα η κρέμα;;;
    Μήπως θέλει κάποια ώρα στην κατάψυξη και μετά να βάλω από πάνω τη μαρμελάδα;
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 2-7-10  
    Σ ευχαριστώ πάρα πολύ Τόνια μου.. sweeny όταν προτείνουμε συνταγή καλύτερα να το κάνουμε σε καινούργιο link ως πρόταση συνταγής.. εδώ κρίνουμε την συγκεκριμένη συνταγή αν μας μάς άρεσε ή όχι.. :) maestria μου κρίμα που δεν σου έπηξε, όχι δεν θέλει καθόλου κατάψυξη, μήπως να το αφήσεις παραπάνω χρόνο στο ψυγείο ή να το χτυπήσεις περισσότερη ώρα στο μίξερ..? ελπίζω την επόμενη φορα να έχεις επιτυχία! :)
    #
    Σχόλιο από Περράκη Γρηγορία, 18-8-10  
    τελεια,πανευκολη και δροσερη....δεν εχω καταφερει να φαω ολοκληρο κομματι,διοτι εξαφανιζεται παντα απο τους αλλους..προτιμω ζαχαρη αχνη,διοτι με ζαχαρουχο γλυκιζει πολυ...μπορω να βαλω κρεμα γαλακτος light η δεν θα πηξει?
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 18-8-10  
    Γεια σου Γρηγορία μου!!!!
    Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Δεν νομίζω να σου πήξει με την λάιτ κρέμα βρε ψυχή.. Άλλωστε το χει πει κ ο Παρλιάρος, ποτέ λάιτ κρέμες στα γλυκά! Αφού κάνουμε την αμαρτία ας την κάνουμε ολόοοκληρη.. :D
    #
    Σχόλιο από theo333, 11-9-10  
    τα μπισκοτα με την μαργαρινη τα ανακατευεις με το μιξερ η με κουταλι? απαντησε μου το συντομοτερο δυνατον! ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 12-9-10  
    THEO να σου πω την αλήθεια εγώ με το χέρι τα ανακατεύω.. χιχι! Αλλά φαντάζομαι γίνονται και με τους 2 τρόπου που εσύ λες!
    #
    Σχόλιο από ριτάκι.σου, 13-2-12  
    Ωραία φαίνεται η συνταγή σου.Απλά ήθελα να ρωτησω:επειδή δεν εχω μιξερ θα μπορούσα να τα ανακατέψω με μια κουτάλα τα υλικά;ευχαριστω εκ των προτέρων

    9 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Mia, 31-10-08  
    Την έφτιαξα και ξετρελάθηκα βέβαια.Το βουτυράκι μου φάνηκε μάλλον αρκετό και λόγω χοληστερίνης έβαλα becel proaktiv ενώ χρησιμοποίησα μπισκότα digestive ολικής αλέσεως και γάλα light.Θ'αναρωτιέστε πως έσφιξε η κρέμα σαφώς κι έτσι ενημερώνω πως χρησιμοποίησα ζελατίνη.Τέλειο αποτέλεσμα και γεύση κι ας είναι λιγο light στη γεύση και τα λιπαρά. ;-)
    #
    Σχόλιο από Gogo24, 31-10-08  
    Mia χαίρομαι πολύ που σου άρεσε... αν και έκανες πολλές παραλλαγές, νομίζω ότι κ έτσι θα είναι νόστιμο.. :)
    #
    Σχόλιο από Mia, 19-11-08  
    Τί να κάνουμε,ανάλογα με τις ανάγκες μας προσαρμοζόμαστε ακόμα στις εκπτώσεις της γεύσης.Τώρα θα μου πεις:"απ'το ολότελα..."
    #
    Σχόλιο από Γίτσα236, 10-8-09  
    Καλησπέρα.Λοιπόν, αυτή η συνταγή είναι πράγματι πανεύκολη και την κανω εδω και χρόνια.Απλά,την έχω αλλάξει λιγάκι για να είναι πιο ελαφρυ το γλυκό.Τα μπισκότα τα βάζω στο multi και γίνονται σκόνη κιέτσι ομογενοποιούνται καλύτερα με το βιτάμ.Επειδή ένα βιτάμ είναι υπερβολή σε θερμίδες αλλά και σε γεύση,2-3 κουταλιές σούπας αρκούν και το λιώνω για να αναμιχθούν καλύτερα.Αφού στρώσω σε βάση βάζω στο φούρνο για 8min για να γίνει συμπαγής η βάση.Έπειτα όσον αφορά την κρέμα βάζω 2 philadelfia και 1 κρ.γάλ.και φροντίζω να είναι πολύ κρύα για να σφίξει στο χτύπημα.Και κάτι άλλο!Όλα τα υλικά μπορούν να αντικαταστηθούν με light προϊόντα για λιγότερες τύψεις!Αυτάαααα!Καλή επιτυχία
    #
    Σχόλιο από sweeney, 11-4-10  
    επειδη φτιαχνω χρονια cheesecake και ειναι θεϊκο θα ηθελα να πω καποιες συμβουλες για να γινει πιο απλο,ευκολο,και λιγοτερο παχυντικο με εξισου θεικη και αυθεντικη γευση cheesecake(δεν εχω τσαμπα τοσους θαυμαστες σαυτο το γλυκο)πρωτα απολα καλύτερα να βάλεις μπισκότα digestive και οχι πτιμπερ..δευτερον ουτε να πεδευεστε με ζαχαρη αχνη και κρεμες γαλακτος..400γρ.τυρι κρεμα philadelphia light ,200γρ.μπισκοτα digestive light ,60 γρ.βουτυρο, χυμο απο 1 λεμονι και 1 κουτι ζαχαρουχο γαλα(400γρ)και τελος ενα βαζο μαρμελαδα βυσσινο ή αγριοκερασο ή βατομουρο.τοσο απλο τοσο γρηγορο και θεικο πανω απολα.δεν κρινω τη συνταγη απλα βοηθαω να γινει τελεια.. :-)))))
    #
    Σχόλιο από Ντόρι89, 19-8-10  
    Όντως πολύ έυκολη συνταγή.. Το μόνο που έχω να προτείνω είναι τυρί mascarpone αντί για philadelpia.. Πιστεύω δίνει την αυθεντική γεύση !!
    #
    Σχόλιο από Conna, 9-1-11  
    Πολύ ωραία συνταγή ... με τα ίδια υλικά αλλά διαφορετικές αναλογίες έχω του Σ.Παρλιάρου (250 γρ μπισκότα, 125 γρ βούτυρο, 600 γρ τυρι κρέμα, 60 γρ ζάχαρη άχνη, 200 γρ κρέμα γάλακτος, μαρμελάδα φράουλα).

    Εμένα που γενικά δεν μου αρέσει το cheesecake απο αυτο εφαγα 2 κομμάτια.
    #
    Σχόλιο από korakianitsa, 11-6-11  
    την εφτιαξα προχθες σε ενα ταψακι στρογγυλο και επανω επειδη δεν ειχα μαρμελαδα ξεκουκουτσιασα κερασια που ηταν λιγο ξινα και σε μια κατσαρολιτσα με λιγη ζαχαρη και λεμονι εκανα δικια μου.δεν εμεινε τιποτα
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 6-8-12  
    Η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί πρώτα μόνη της σε σαντιγύ και μετά τα υπόλοιπα υλικα αλλιώς δε πήζει το μίγμα. Σαφώς το καλύτερο Cheesecake είναι με διπλάσια ποσότητα τυριού από την κρέμα γάλακτος. Χρησιμοποίησα digestive 250 γρ. και βούτυρο 80 γρ.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκά
    Ένα βιβλίο 53 αγαπημένων συνταγών, του/της michfotini
    Dikaia
    Ένα βιβλίο 164 αγαπημένων συνταγών, του/της Diane72
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 17 αγαπημένων συνταγών, του/της ΑνναΒασιλης
    ΓΛΥΚΑ
    Ένα βιβλίο 41 αγαπημένων συνταγών, του/της maand_
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 170 αγαπημένων συνταγών, του/της agapi013