Το ψαρονέφρι του Δημήτρη
Ένα φοβερό πιάτο για αυτούς που θέλουν να τρώνε καλά!
Υλικά
-
750 γρ. φιλέτο ψαρονέφρι
-
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
-
250 μλ. κρέμα γάλακτος
-
λίγο θυμάρι, ρίγανη
-
μανιτάρια κονσέρβας (όσα θέλει ο καθένας)
-
αλάτι, πιπέρι
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το φιλέτο, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το λάδι.
-
2
Το τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε τα μανιτάρια.
-
3
Τα αφήνουμε για λίγο παραπάνω από 10 λεπτά και μετά προσθέτουμε το κρασί.
-
4
Τα αφήνουμε για λίγο παραπάνω από ένα τέταρτο και συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος.
-
5
Το αφήνουμε να ψηθεί για 5-10 λεπτά και μετά λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το θυμάρι και την ρίγανη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)