Το ψωμί της μαϊμούς

Bαθμολογία: 4.8276
       
 
58 ψήφοι
Crisp, 30.04.11

Περιγραφή

Μια ιδιαίτερη (και νοστιμότατη) συνταγή που έφτιαξε στο "Πρωινό μου" ο Άκης. Γλυκιά ζύμη σε μπαλίτσες με ζάχαρη και κανέλα. θυμίζει λίγο τα αγαπημένα μας donuts με κανέλα..Αξίζει να τη δοκιμάσετε!

Το ψωμί της μαϊμούς

Τι χρειαζόμαστε:

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:

  • 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή)
  • 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 75 γρ. ζάχαρη λευκή
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα βανίλια
  • 1 αυγό
  • 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 500 γρ. αλέυρι
  • 1 κ.γ κανέλα

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ:

  • 100 γρ. ζάχαρη λευκή
  • 50 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 1 κ.γ κανέλα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Γλυκά ψωμάκια
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Αβγά , Βούτυρο , Γάλα
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 105' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 40' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
  2. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγιά (προσέχουμε το γάλα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου).
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα με τη μαγιά στο μίξερ όπου έχουμε χτυπήσει τα υπόλοιπα υλικά (στο βήμα 1) και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.
  4. Αντικαθιστούμε το σύρμα του μίξερ με το γάντζο και ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι. Αν το αυγό που χρησιμοποιήσαμε είναι μεγάλο, θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω αλεύρι. Θέλουμε η ζύμη να βγαίνει ενιαία από το μίξερ χωρίς να κολλάει.
  5. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα περίπου.
  6. Από τα υλικά για το τελείωμα βάζουμε σε ένα πιάτο το βούτυρο λιωμένο και σε ένα άλλο ανακατεύουμε τις ζάχαρες με την κανέλα.
  7. Πλάθουμε μπαλάκια από τη ζύμη, τα οποία και βουτάμε διαδοχικά στο βούτυρο και στο πιάτο με τις ζάχαρες και την κανέλα. Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε φόρμα για κέικ. (κατά προτίμηση βαθιά)
  8. Όταν η φόρμα γεμίσει, τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30-40 λεπτά.
  9. Τέλος, ψήνουμε στο αέρα στους 160 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σας δίνω και το link για να δείτε το βίντεο από την εκπομπή. Εγώ τη δοκίμασα σήμερα τη συνταγή και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία!!

Σχετικές συνταγές

    83 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από pasta511, 3-5-11  
    Αυτό το γλυκό πρέπει να είναι πραγματικά πολύ καλό!! Θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ σήμερα, όμως θέλω να ρωτήσω αν μπορω να βάλω βανίλια σε σκόνη. Είδα στο βίντεο ο Άκης βάζει βανίλια υγρή. Μήπως ξέρετε, αν βάλω 1 βανίλια σκόνη θα αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ!!
    #
    Σχόλιο από mom2twins, 3-5-11  
    Αυτό πρέπει να είναι το περίφημο monkey bread που είναι πολύ αγαπημένη λιχουδιά στην Αμερική. Το έχω δοκιμάσει σε πολλές παραλλαγές με αγαπημένη μου αυτή με κανέλλα, καρύδι ψιλοτριμμένο και αραιό γλάσο άχνης από πάνω...Μιαμ, μιαμ...
    Crisp, εσύ που το έφτιαξες, βγαίνει μαστιχωτό όπως είναι το αυθεντικό;
    Ευχαριστώ πολύ!
    Θα το φτιάξω μέσα στη βδομάδα και θα επιστρέψω με πηρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 4-5-11  
    pasta511 και εγώ 1 βανίλια σκόνη έβαλα.. από τις κλασσικές που βάζουμε!!Οπότε μην το φοβηθείς!
    mom2twins δεν έχω δοκιμάσει το αυθεντικό για να το συγκρίνω, αλλά όπως λέει και ο Άκης στο video, άμα το φτιάξεις μια φορά, μετά θα το φτιάχνεις συνέχεια..!Είναι πολύ νόστιμο!!

    Περιμένω τα σχόλια σας αφού το δοκιμάσετε!Καλή επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από Λενούλα, 4-5-11  
    Τη φόρμα που βάζουμε τα μπαλάκια τη βουτυρώνουμε; Είδα και το βίντεο, αλλά δε δείχνει να τη βουτυρώνει... Δεν θα κολλήσουν τα μπαλάκια στη φόρμα;
    #
    Σχόλιο από Crisp, 4-5-11  
    Όχι, δεν τη βουτυρώνουμε γιατί έχουμε βουτήξει τα μπαλάκια στο βούτυρο πριν και έτσι δεν κολλάνε!
    #
    Σχόλιο από pasta511, 4-5-11  
    Ευχαριστώ πολυ Crisp για την απάντηση! Το έφτιαξα σήμερα.. απλά τέλειο!!Τελικά βρήκα την υγρή βανίλια που έβαλε και στην εκπομπή και έβαλα αυτή! Ίσως την επόμενη φορά (που θα υπάρξει σίγουρα) να βάλω λιγότερη κανέλα στην ζύμη γιατί μου φάνηκε πολύ και οτι πίκρισε λίγο. Αυτά! Ευχαριστούμε για την συνταγή!
    #
    Σχόλιο από Λενούλα, 5-5-11  
    Πωπωωωω!!!!! Έπαθα ζημιά μ' αυτό το ψωμί της μαϊμούς!!!!! Αμέσως μόλις το έβγαλα από το φούρνο, το γύρισα σε πιατέλα... και η ζάχαρη είχε καραμελώσει και έτρεχε τριγύρω... Δεν ξέρω όταν θα κρυώσει πώς θα είναι, αλλά τώρα που είναι ζεστό είναι κόλαση... Υπέροχο!!!!!! Κάποιος να το πάρει από μπροστά μου... θα το φάω όλοοοοοοο!!!!!
    Ευχαριστούμε Crisp!!!!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 5-5-11  
    Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε!!!
    Άντε..Καλή μας απόλαυση :)
    #
    Σχόλιο από κικκη, 5-5-11  
    Μπράβο στον ΑΚΗ που μας έδωσε την συνταγή...και ένα ποιο μεγάλο μπράβο σε ΣΕΝΑ που μας προκάλεσες να την κάνουμε..πολύ καλό το ψωμάκι!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!
    #
    Σχόλιο από Rozana200406, 5-5-11  
    Πολυ ευκολο,πολυ νοστιμο,πολυ αφρατο!Ξεφευγουμε απο το κεικ,κουλουρακι κλπ συνηθισμενα για να κερασουμε με τον καφε.Τα παιδια δε,ενθουσιαστηκαν.Πειτε μου ομως ..η μαιμου που "κολλαει"?και ψωμι επισης δεν ειναι!
    #
    Σχόλιο από Σουλτάνα, 5-5-11  
    Πολυ μου αρεση αυτο το ψωμακι μπορουμε να το ψησουμε στις αντιστασεις?
    #
    Σχόλιο από Ester, 7-5-11  
    Πολυ ωραιο γλυκο, διαφορετικο, μοιαζει με τσουρεκι λογω μαγιας αλλα ειναι ιδιαιτερο με την κανελα κ την ζαχαρη. Προσθεσα κ ενα σακουλακι ψηφιδες σοκολατας στην επικαλυψη κ εγινε πολυ νοστιμο!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 8-5-11  
    Ευχαριστώ πολύ που δοκιμάσατε τη συνταγή και τη βαθμολογήσατε!Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε!!Και εγώ από τότε που την ανακάλυψα, έχω ενθουσιαστεί! Όσο για το όνομα... Δεν έχω ιδέα από που προέκυψε :)
    Σουλτάνα εγώ όσες φορές το έχω φτιάξει το έχω ψήσει στον αέρα. Άμα το δοκιμάσεις στις αντιστάσεις, πες μας κ εμάς το αποτέλεσμα!
    #
    Σχόλιο από kessy, 8-5-11  
    Το τσακισαμε τις προαλλες εγω και τα παιδια..
    #
    Σχόλιο από -kitkat-, 10-5-11  
    Καλησπέρα κι από μένα :)
    Το ψωμί αυτό λέγεται έτσι λόγω του αστείου σχήματος που έχει όταν βγαίνει από τη φόρμα. Η παραλλαγή που μ' αρέσει εμένα πολύ, είναι αντί για σταφίδες και κανέλλα στο τέλος, να βουτήξεις τα μπαλάκια σε σταγόνες κουβερτούρας! Είναι απλά τέλειο!!! Μόνο που σε πιάνει μανία και δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως... :)
    #
    Σχόλιο από Soulitsa, 12-5-11  
    Πολυ καλο το γλυκοψωμακι!Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από dimi8546, 17-5-11  
    Το έφτιαξα χθές και έγινε τέλειο...!!!!!
    Μπράβο για ακόμη μία υπέροχη συντάγη!!
    #
    Σχόλιο από κατερινα32, 1-8-11  
    Είναι πολύ νόστιμο και τέλεια λιχουδιά για όσους είναι λάτρεις της ζύμης και του ψωμιού. Μπράβο που ανέβασες τη συνταγή. Ευχαριστούμε!!!
    #
    Σχόλιο από Vai, 3-8-11  
    Πολυ καλη τεχνικη πολυ ευγευστο και πολυ ευπαρουσιαστο!Μπραβο που μας την ανεβασες γιατι αλλιως δεν θα την ειχα δει!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 3-8-11  
    Σας ευχαριστώ πολύ!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    67 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Crisp, 4-5-11  
    pasta511 και εγώ 1 βανίλια σκόνη έβαλα.. από τις κλασσικές που βάζουμε!!Οπότε μην το φοβηθείς!
    mom2twins δεν έχω δοκιμάσει το αυθεντικό για να το συγκρίνω, αλλά όπως λέει και ο Άκης στο video, άμα το φτιάξεις μια φορά, μετά θα το φτιάχνεις συνέχεια..!Είναι πολύ νόστιμο!!

    Περιμένω τα σχόλια σας αφού το δοκιμάσετε!Καλή επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από pasta511, 4-5-11  
    Ευχαριστώ πολυ Crisp για την απάντηση! Το έφτιαξα σήμερα.. απλά τέλειο!!Τελικά βρήκα την υγρή βανίλια που έβαλε και στην εκπομπή και έβαλα αυτή! Ίσως την επόμενη φορά (που θα υπάρξει σίγουρα) να βάλω λιγότερη κανέλα στην ζύμη γιατί μου φάνηκε πολύ και οτι πίκρισε λίγο. Αυτά! Ευχαριστούμε για την συνταγή!
    #
    Σχόλιο από Λενούλα, 5-5-11  
    Πωπωωωω!!!!! Έπαθα ζημιά μ' αυτό το ψωμί της μαϊμούς!!!!! Αμέσως μόλις το έβγαλα από το φούρνο, το γύρισα σε πιατέλα... και η ζάχαρη είχε καραμελώσει και έτρεχε τριγύρω... Δεν ξέρω όταν θα κρυώσει πώς θα είναι, αλλά τώρα που είναι ζεστό είναι κόλαση... Υπέροχο!!!!!! Κάποιος να το πάρει από μπροστά μου... θα το φάω όλοοοοοοο!!!!!
    Ευχαριστούμε Crisp!!!!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 5-5-11  
    Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε!!!
    Άντε..Καλή μας απόλαυση :)
    #
    Σχόλιο από κικκη, 5-5-11  
    Μπράβο στον ΑΚΗ που μας έδωσε την συνταγή...και ένα ποιο μεγάλο μπράβο σε ΣΕΝΑ που μας προκάλεσες να την κάνουμε..πολύ καλό το ψωμάκι!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!
    #
    Σχόλιο από Rozana200406, 5-5-11  
    Πολυ ευκολο,πολυ νοστιμο,πολυ αφρατο!Ξεφευγουμε απο το κεικ,κουλουρακι κλπ συνηθισμενα για να κερασουμε με τον καφε.Τα παιδια δε,ενθουσιαστηκαν.Πειτε μου ομως ..η μαιμου που "κολλαει"?και ψωμι επισης δεν ειναι!
    #
    Σχόλιο από kessy, 8-5-11  
    Το τσακισαμε τις προαλλες εγω και τα παιδια..
    #
    Σχόλιο από Soulitsa, 12-5-11  
    Πολυ καλο το γλυκοψωμακι!Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από dimi8546, 17-5-11  
    Το έφτιαξα χθές και έγινε τέλειο...!!!!!
    Μπράβο για ακόμη μία υπέροχη συντάγη!!
    #
    Σχόλιο από κατερινα32, 1-8-11  
    Είναι πολύ νόστιμο και τέλεια λιχουδιά για όσους είναι λάτρεις της ζύμης και του ψωμιού. Μπράβο που ανέβασες τη συνταγή. Ευχαριστούμε!!!
    #
    Σχόλιο από Vai, 3-8-11  
    Πολυ καλη τεχνικη πολυ ευγευστο και πολυ ευπαρουσιαστο!Μπραβο που μας την ανεβασες γιατι αλλιως δεν θα την ειχα δει!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 3-8-11  
    Σας ευχαριστώ πολύ!!
    #
    Σχόλιο από betelgeuse, 25-8-11  
    Επειδη θυμισε πολυ το τσουρεκι σαν γευση μου εδωσε μια ιδεα.και προσθεσα τα κλασσικα μυρωδικα του τσουρεκιου(μαχλεπι μαστιχα) και το επλεξα σαν τσουρεκι.Εγινε τσουρεκι κανονικοτατο χωρις την πατροπαραδοτη και χρονοβορα διαδικασια ζυμωμα-ξεκουραση κλπ κλπ που διαρκει 24 ωρες.
    Το δοκιμασα και χωρις αυγο και ηταν σαν ντονατ
    #
    Σχόλιο από Crisp, 25-8-11  
    Πολύ καλή η ιδέα σου betelgeuse.θα το δοκιμάσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία! Ειδικά αν είναι να βγει σαν ντόνατ... θα αξίζει τον κόπο :)
    #
    Σχόλιο από Μιχαλίτσα, 22-9-11  
    Εξαιρετικό!!! Το έφτιαξε η φίλη μου!!! Τρελάθηκα!!! Και μετά το έφτιαξα παρέα με την ανηψιά μου που είναι 10 χρονών!!! Πέραν του ότι τρελάθηκε με τη διαδικασία (φτιάχνεις τα μπαλάκια κτλ) ήταν τέλειοοοο!!!Σε μια ωρίτσα είχε εξαφανιστεί...και τις δύο φορές!!! Τώρα πάω να το ξαναφτιάξω!!!
    #
    Σχόλιο από sugarmx, 25-9-11  
    καλησπερα!!! επιεδη λιγο μπερδευτικα αυτο το "ψωμακι" σαν τι ειναι ακριβως......σαν ντονατς-τσουρεκι????
    #
    Σχόλιο από maria68, 25-9-11  
    φανταστικο,μοσχομυριστο γλυκακι.Ιδανικο για να συνοδευσει καφε ,αλλα και τελειο για απογευματινο σνακ για τα παιδια.Ασε που φτιαχνεται σαν παιχνιδι.Τελειο!!!!
    #
    Σχόλιο από maria68, 26-9-11  
    απο την βιασυνη μου να το δοκιμασω σχολιασα χωρις να βαθμολογησω.Πεντε πηρουνακια για την θαυμασια γευση και την πρωτοτυπη συνταγη.
    #
    Σχόλιο από Tetoula, 29-9-11  
    Υπέροχο και εύκολο, ακόμα και για πρωτάρηδες. Επίσης πολύ ευχάριστη η διαδικασία παρασκευής, ακόμα και για ζευγάρια!
    #
    Σχόλιο από mamoulitsa, 4-10-11  
    Απλά υπέροχο! Και να φανταστείς δεν έβαλα ούτε το αυγό, αλλά ούτε και το γάλα (το αντικατέστησα με νεράκι)! Έγινε σαν μεγάλος λουκουμάς(νηστίσιμος παρακαλώ)! Τα παιδιά μου το παίρνουν κάθε μέρα στο σχολείο. Τώρα πάω να το ξαναφτιάξω. Χίλια ευχαριστώ!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    13 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από pasta511, 3-5-11  
    Αυτό το γλυκό πρέπει να είναι πραγματικά πολύ καλό!! Θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ σήμερα, όμως θέλω να ρωτήσω αν μπορω να βάλω βανίλια σε σκόνη. Είδα στο βίντεο ο Άκης βάζει βανίλια υγρή. Μήπως ξέρετε, αν βάλω 1 βανίλια σκόνη θα αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ!!
    #
    Σχόλιο από mom2twins, 3-5-11  
    Αυτό πρέπει να είναι το περίφημο monkey bread που είναι πολύ αγαπημένη λιχουδιά στην Αμερική. Το έχω δοκιμάσει σε πολλές παραλλαγές με αγαπημένη μου αυτή με κανέλλα, καρύδι ψιλοτριμμένο και αραιό γλάσο άχνης από πάνω...Μιαμ, μιαμ...
    Crisp, εσύ που το έφτιαξες, βγαίνει μαστιχωτό όπως είναι το αυθεντικό;
    Ευχαριστώ πολύ!
    Θα το φτιάξω μέσα στη βδομάδα και θα επιστρέψω με πηρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από Λενούλα, 4-5-11  
    Τη φόρμα που βάζουμε τα μπαλάκια τη βουτυρώνουμε; Είδα και το βίντεο, αλλά δε δείχνει να τη βουτυρώνει... Δεν θα κολλήσουν τα μπαλάκια στη φόρμα;
    #
    Σχόλιο από Crisp, 4-5-11  
    Όχι, δεν τη βουτυρώνουμε γιατί έχουμε βουτήξει τα μπαλάκια στο βούτυρο πριν και έτσι δεν κολλάνε!
    #
    Σχόλιο από Σουλτάνα, 5-5-11  
    Πολυ μου αρεση αυτο το ψωμακι μπορουμε να το ψησουμε στις αντιστασεις?
    #
    Σχόλιο από Crisp, 8-5-11  
    Ευχαριστώ πολύ που δοκιμάσατε τη συνταγή και τη βαθμολογήσατε!Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε!!Και εγώ από τότε που την ανακάλυψα, έχω ενθουσιαστεί! Όσο για το όνομα... Δεν έχω ιδέα από που προέκυψε :)
    Σουλτάνα εγώ όσες φορές το έχω φτιάξει το έχω ψήσει στον αέρα. Άμα το δοκιμάσεις στις αντιστάσεις, πες μας κ εμάς το αποτέλεσμα!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 25-9-11  
    Ναι είναι σαν ντόνατ-τσουρέκι.Πολύ ιδιαίτερο όμως!Θα σου πρότεινα να το φτιάξεις για να το διαπιστώσεις και μόνη σου!Αξίζει τον κόπο:)
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 24-11-11  
    καλησπερα!

    ερωτηση: με τι αλευρι το φτιαχνω?
    Ακυρο! τωρα ειδα οτι χρησιμοπιουμε μαγια..!
    #
    Σχόλιο από Στυμμένη Λεμονόκουπα, 1-2-12  
    εξαιρετικό, μόλις το έβγαλα από την φόρμα και φάγαμε. λέγαμε όμως ότι θα του πήγαινε κάτι σε βανίλια/κρέμα. καμία ιδέα?
    #
    Σχόλιο από gali17, 28-4-14  
    Μπορω να βαλω μαργαρινη αντι για βουτυρο?'Η θα χασει πολυ σε γευση?
    #
    Σχόλιο από Crisp, 28-4-14  
    Δεν το έχω δοκιμάσει με μαργαρίνη gali17 οποτε δεν ξέρω να σου πω. Αν το δοκιμάσεις, πες μας κ εμάς πως πήγε :)
    #
    Σχόλιο από gali17, 28-4-14  
    Ευχαριστω παρα πολυ για τη γρηγορη απαντηση.Θα το δοκιμασω με μαργαρινη καθως ειναι το μονο που εχω αυτη τη στιγμη στο σπιτι κ θα επιστρεψω με εντυπωσεις!
    #
    Σχόλιο από Crisp, 28-4-14  
    Καλή Επιτυχία gali17 !!

    3 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Ester, 7-5-11  
    Πολυ ωραιο γλυκο, διαφορετικο, μοιαζει με τσουρεκι λογω μαγιας αλλα ειναι ιδιαιτερο με την κανελα κ την ζαχαρη. Προσθεσα κ ενα σακουλακι ψηφιδες σοκολατας στην επικαλυψη κ εγινε πολυ νοστιμο!
    #
    Σχόλιο από -kitkat-, 10-5-11  
    Καλησπέρα κι από μένα :)
    Το ψωμί αυτό λέγεται έτσι λόγω του αστείου σχήματος που έχει όταν βγαίνει από τη φόρμα. Η παραλλαγή που μ' αρέσει εμένα πολύ, είναι αντί για σταφίδες και κανέλλα στο τέλος, να βουτήξεις τα μπαλάκια σε σταγόνες κουβερτούρας! Είναι απλά τέλειο!!! Μόνο που σε πιάνει μανία και δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως... :)
    #
    Σχόλιο από κατερινα32, 29-12-11  
    Το ξαναέφτιαξα με την εξής παραλαγή: έβαλα το κάθε μπαλάκι σε θήκη σιλικόνης για μάφινς χωρίς να βάλω το εξωτερικό βούτυρο και τη ζάχαρη, τα έψησα και ύστερα τα περιέλουσα με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Έτσι έιχα πολλά ατομικά ντονατσάκια και πρόσφερα σε φίλες όσα περίσσεψαν από τη λαιμαργία μου.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Κέικ
    Ένα βιβλίο 144 αγαπημένων συνταγών, του/της JulieVaiopoulou
    Ψωμί-Ζύμες
    Ένα βιβλίο 76 αγαπημένων συνταγών, του/της anemone
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 178 αγαπημένων συνταγών, του/της Πριγκιπισσα
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 101 αγαπημένων συνταγών, του/της korina noti
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 268 αγαπημένων συνταγών, του/της Tina1975