Το ρύζι του τεμπέλη
Mόνη στο σπίτι, πεινάω και κυρίως βαριέμαι να μαγειρέψω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Με το αλάτι γενικά δεν τα πάω καλά, ειδικά αν ο κύβος δεν είναι σπιτικός ! Δοκιμάστε και αν κρίνετε ότι χρειάζεται το προσθέτετε.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πυρώνουμε το wok ή το απλό κατσαρολάκι μας και λιώνουμε 1 κ.σ.φυτίνη.
-
2
Βάζουμε το ρύζι και σπάμε 1 αυγό.
-
3
Τα αφήνουμε έως να πάρει χρώμα το ρύζι και προσθέτουμε μία κούπα βραστό νερό στην οποία έχουμε διαλύσει 1/2 κύβο κότας και λίγο κύμινο.
-
4
Ανακατεύουμε ως να γίνει το ρύζι και να πιεί το νεράκι του.
Σχόλια (6)
εγω το κανω μιξ με λιγο αρακα κ προσθετω λιγο βουτυρο κ αστο να ψηθει σε χαμηλη φωτια χχχχχχ