ΤΟ ρυζόγαλο!
Θρεπτικό για όλη την οικογένεια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτό που με ενθουσιάζει σε αυτό το ρυζόγαλο είναι η κρεμώδης υφή του και οι τέλειες αναλογίες των συστατικών του! Δοκιμάστε το! Ευχαριστούμε την Glikoula για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά το ρύζι και το στραγγίζουμε. Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει. Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύοντας συνεχώς να μην κολλήσει.
-
2
Μόλις το ρύζι απορροφήσει το νερό προσθέτουμε το γάλα και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά.
-
3
Μόλις το ρύζι απορροφήσει τα 2/3 του γάλακτος προσθέτουμε το γάλα στο οποίο έχουμε διαλύσει το corn flour
-
4
Ανακατεύουμε να πήξει η κρέμα, όχι πάρα πολύ.
-
5
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε μπωλάκια με άφθονη μυρωδάτη κανέλα!
Σχόλια (47)