viper77
viper77 @viper77

Συνταγή για πιπεριές τουρσί με σέλινο και καρότο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν ανοίξουμε το μπουκάλι πρέπει να το κάνουμε μέσα στο νεροχύτη γιατί θα εκτονωθεί η πίεση. Καλή σας όρεξη

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 καρότα
  2. 1/2 ματσάκι σέλινο
  3. 3 σκελίδες σκόρδο
  4. 1 1/2 κουταλιάς της σούπας αλάτι χοντρό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας.

  2. 2

    Καθαρίζουμε τα καρότα και τα σκόρδα.

  3. 3

    Παίρνουμε ένα μπουκάλι 1 1/2 λίτρου (από νερό ή αναψυκτικό). Ρίχνουμε 1 σκόρδο. Και μετά αφού κόψουμε τα λαχανικά μας με το χέρι τα βάζουμε μέσα στο μπουκάλι.

  4. 4

    Στη μέση περίπου βάζουμε και το 2ο σκόρδο. Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσει το μπουκάλι.

  5. 5

    Στο τέλος βάζουμε το 3ο σκόρδο και τα ρεβύθια.

  6. 6

    Προσθέτουμε το αλάτι γεμίζουμε με νερό μέχρι το πώμα. Κοιτάμε να βγεί όλος ο αέρας από το μπουκάλι.

  7. 7

    Σφραγίζουμε και το αποθηκεύουμε σε μέρος που δεν το βλέπει ο ήλιος για 2 εβδομάδες. Ανά 2 ημέρες ανακινούμε το μπουκάλι. Έτοιμο!!!! Απλό εύκολο και ιδανικό για μέρες που δεν τρώμε λάδι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Mairy Mairym
Mairy Mairym @cook_9262268
Εύκολη και γρήγορη συνταγή! Ανά πάσα στιγμή έχεις τουρσι! Συγχαρητήρια!!!

Από

viper77
viper77 @viper77
στις