Τονοπιτάκια διαίτης
Για όσους αγαπάνε τον τόνο και την γραμμή τους και θεωρούν (όπως εγώ) ότι ο τόνος πάει πάντα και παντού!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο τόνος είναι κονσέρβα. Υπολογίστε 6 κονσέρβες νερού (κατά προτίμηση) Καλή επιτυχία!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ενώνουμε τον τόνο με τα μπαχαρικά και τρίβουμε μέσα και το ανθότυρο
-
2
Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση.
-
3
Αναμιγνύουμε το γάλα με το ελαιόλαδο
-
4
Αλοίφουμε όλη την επιφάνεια του κομμένου φύλλου με το μίγμα
-
5
Έπειτα σκορπάμε πάνω σε όλη την επιφάνεια του φύλλου το μίγμα του τόνου. προσοχή να μην πέσει πολύ ποσότητα. Να υπολογίσετε 2 κουταλιές γεμάτες της σούπας ανά κομμένο φύλλο.
-
6
Πιάνουμε το φύλλο από τη μία άκρη και το τυλίγουμε ρολό.
-
7
Τσακίζουμε τις άκρες και τα βάζουμε δίπλα δίπλα σε ένα μεγάλο ταψί.
-
8
Μόλις τελειώσουμε το τύλιγμα περιχύνουμε με το υπόλοιπο μίγμα γάλα-ελαιόλαδου.
-
9
Τα ψήνουμε στους 180-200 για 50-60 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)