Τονοσαλάτα 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Τις πατάτες αφήστε τες να κρυώσουν γιατί διαφορετικά στο κόψιμο θα σας λιώσουν.Καλή σας όρεξη!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις συνταγές βήμα βήμα.
Υλικά
-
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι ή σε νερό
-
1 βαζάκι μικρό μαγιονέζα
-
1 κρεμμύδι
-
3 μέτριες πατάτες
-
αλάτι
-
αγγουράκι ή καρότα για στόλισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες.
-
2
Σε μια σαλατιέρα κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλους κύβους.
-
3
Στραγγίζουμε τον τόνο και τον ρίχνουμε στις πατάτες.
-
4
Κόβουμε το κρεμμύδι στο ρεντέ και το ρίχνουμε και αυτό στην σαλατιέρα.
-
5
Βάζουμε λίγο αλάτι και 2-3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
-
6
Στρώνουμε το μίγμα καλά στην σαλατιέρα και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη μαγιονέζα.
-
7
Στολίζουμε με το αγγουράκι ή τα καρότα και την βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Σχόλια