cibusi
cibusi @cook_8470600
Αθήνα,

Τονοσαλάτα με pâté κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το pâté μπορούμε να το βάλουμε στο ψυγείο, πριν το σερβίρουμε με τη σαλάτα αλλά αν τα υλικά μας ήταν στο ψυγείο από πριν δεν είναι απαραίτητο.Αν περισσέψει, είναι φοβερό ως dip για tortilla chips κ.ά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Τόνος σε φάκελο ή κονσέρβα στραγγισμένος
  2. Κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  3. Πράσινες ελιές
  4. 2-3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  5. Ελαιόλαδο
  6. Αλάτι
  7. Πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το μαρούλι με τα χέρια, αφού το πλύνουμε και το στραγγίσουμε.

  2. 2

    Βγάζουμε το κουκούτσι από τις ελιές και τις κόβουμε σε ροδέλες.

  3. 3

    Προσθέτουμε τον τόνο.

  4. 4

    Για το pâté, βάζουμε τις πιπεριές στο multi με τα μπαχαρικά. Αφού λιώσουν, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και τη μουστάρδα και ξαναχτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Μιλάμε για τις πιπεριές Φλωρίνης στο βαζάκι ή φρέσκιες;

Από

cibusi
cibusi @cook_8470600
στις
Αθήνα,