Τονοσαλάτα με ρύζι
Είναι καλή και για δίαιτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο σωτάρισμα χρησιμοποιούμε λίγο λάδι, αν θέλουμε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το ρύζι σε νερό με αλάτι.
-
2
Σωτάρουμε σε τηγάνι φαρδύ το πράσο, ρίχνουμε τα φασόλια και αφήνουμε να ψηθούν 3 λεπτά.
-
3
Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον τόνο, το ρύζι, το πιπέρι και το αλάτι.
-
4
Χτυπάμε τα υλικά για τη σάλτσα και αφού βάλουμε τη σαλάτα σε πιατέλα, ρίχνουμε όλη τη σάλτσα που φτιάξαμε.
Σχόλια (2)
Πολύ ωραία και τα φασόλια μέσα!