κύρια φωτογραφία συνταγής Τορτελίνια με σάλτσα τόνο και φέτα

Τορτελίνια με σάλτσα τόνο και φέτα

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Ria_Harris
Ria_Harris @cook_8490800
,

Εύκολη και ελαφριά συνταγή που θα εντυπωσιάσει!

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό είναι να σερβιριστεί άμεσα, όσο είναι ακόμα ζεστά τα τορτελίνια αλλά και η σάλτσα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. Για τα τορτελίνια
  2. 2 συσκευασίες τορτελίνια
  3. λίγο γάλα
  4. 1 κύβος για ζυμαρικά
  5. Για τη σάλτσα
  6. 2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
  7. 1 κονσέρβα (μεγάλη) τόνο
  8. 1 φλυτζάνι φέτα τριμμένη
  9. 1-2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  10. 1 ξύλο κανέλας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε τα τορτελίνια σε νερό που βράζει με λίγο γάλα και τον κύβο. Όταν γίνουν σουρώνουμε.

  2. 2

    Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι.

  3. 3

    Διαλύουμε τον πελτέ με νερό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι.

  4. 4

    Προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον τόνο και τη φέτα, τη ζάχαρη και την κανέλα.

  5. 5

    Τα σιγοβράζουμε ανακατεύοντας ώσπου να χυλώσει η σάλτσα και να μην έχει πολλά υγρά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Ria_Harris
Ria_Harris @cook_8490800
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα