Τορτελίνια με σάλτσα τόνο και φέτα
Εύκολη και ελαφριά συνταγή που θα εντυπωσιάσει!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να σερβιριστεί άμεσα, όσο είναι ακόμα ζεστά τα τορτελίνια αλλά και η σάλτσα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε τα τορτελίνια σε νερό που βράζει με λίγο γάλα και τον κύβο. Όταν γίνουν σουρώνουμε.
-
2
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι.
-
3
Διαλύουμε τον πελτέ με νερό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι.
-
4
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον τόνο και τη φέτα, τη ζάχαρη και την κανέλα.
-
5
Τα σιγοβράζουμε ανακατεύοντας ώσπου να χυλώσει η σάλτσα και να μην έχει πολλά υγρά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια