κύρια φωτογραφία συνταγής Τοστ "φωλιά" με αυγό

Τοστ "φωλιά" με αυγό

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
arifagos
arifagos @cook_8504129
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το sandwicherie

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. ψωμί της αρεσκείας σας (2 φέτες για κάθε τοστάκι)
  2. αυγά (1 ανά τοστ)
  3. φέτες ζαμπόν σε
  4. φέτες τυρί κίτρινο σε
  5. αλάτι
  6. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλείφουμε με βούτυρο τις φέτες από τη μία πλευρά.

  2. 2

    Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού από τη βουτυρωμένη πλευρά σε ένα τηγάνι επίσης αλειμένο με βούτυρο.

  3. 3

    Έπειτα, από τις μισές φέτες, αφαιρούμε ένα κυκλικό κομμάτι.

  4. 4

    Στις υπόλοιπες φέτες αλείφουμε μουστάρδα από την πλευρά που δε φρυγανίσαμε.

  5. 5

    Βάζουμε μια φέτα ζαμπόν. Έπειτα το τυρί. Στο τέλος βάζουμε μια φέτα ψωμί από αυτές που κόψαμε το κομμάτι, με τη φρυγανισμένη πλευρά πάνω.

  6. 6

    Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και το κρεμμυδάκι.

  7. 7

    Χωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο των αυγών.

  8. 8

    Ανακατεύουμε τα ασπράδια, τη ντομάτα και το κρεμμυδάκι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά.

  9. 9

    Γεμίζουμε τις τρύπες με το μείγμα και βάζουμε έναν κρόκο πάνω από κάθε τοστ.

  10. 10

    Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 180 C.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

arifagos
arifagos @cook_8504129
στις
,