Τοστ Ουαλίας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε το βούτυρο με το αλεύρι. Ρίχνουμε την μπύρα, την μουστάρδα, το τυρί και ανακατεύουμε χαμηλώνοντας τη φωτιά. Σε 2 λεπτά είναι έτοιμη η σάλτσα.
-
2
Παίρνουμε τις φέτες τοστ και τις γεμίζουμε με προσούτο και σαλάμι αέρος. Τις κόβουμε διαγωνίως σε τρίγωνα και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα αφού ήδη τις έχουμε τοποθετήσει σε ταψί. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς και σε 10 λεπτά είναι έτοιμες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)
Τα τοστάκια είναι ανοιχτά; Δηλ. ψωμί από κάτω, μετά γέμιση και από πάνω η σάλτσα;
Η' κανονικά "κλειστά" με ψωμί πάνω κάτω και τη σάλτσα πάνω από το ψωμί;
Sorry, δεν κατάλαβα καλά. Περιμένω διευκρίνιση!