κύρια φωτογραφία συνταγής Τοστ Ουαλίας
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
  2. 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
  3. 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  4. 1/2 φλυτζάνι τσαγιού μπύρα
  5. 150 γρ. κασέρι
  6. 8 φέτες προσούτο
  7. 8 φέτες ψωμί τοστ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε το βούτυρο με το αλεύρι. Ρίχνουμε την μπύρα, την μουστάρδα, το τυρί και ανακατεύουμε χαμηλώνοντας τη φωτιά. Σε 2 λεπτά είναι έτοιμη η σάλτσα.

  2. 2

    Παίρνουμε τις φέτες τοστ και τις γεμίζουμε με προσούτο και σαλάμι αέρος. Τις κόβουμε διαγωνίως σε τρίγωνα και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα αφού ήδη τις έχουμε τοποθετήσει σε ταψί. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς και σε 10 λεπτά είναι έτοιμες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

Athanasia
Athanasia @cook_8449452
Ενδιαφέρουσα συνταγή!
Τα τοστάκια είναι ανοιχτά; Δηλ. ψωμί από κάτω, μετά γέμιση και από πάνω η σάλτσα;
Η' κανονικά "κλειστά" με ψωμί πάνω κάτω και τη σάλτσα πάνω από το ψωμί;
Sorry, δεν κατάλαβα καλά. Περιμένω διευκρίνιση!

Από

bassie
bassie @cook_8449672
στις