Τουρλού της φαντασίας
Το έφτιαξα για να το τρώει ο άντρας μου και απο τότε δεν σταματάει!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το έχω δοκιμάσει και με άλλα χορταρικά (ραδίκι, άγρια χόρτα βουνού) πέρα απο μαρούλι και είναι πολύ καλό.Συνήθως το ψήσιμο που κάνω είναι ώς εξήςμισή ώρα σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και μισή ώρα ξεσκέπαστο. Γίνονται πιό μαλακά τα λαχανικά έτσι. Νεράκι δεν χρειάζεται βγαίνει μπόλικο, μπόλικο ζουμάκια απο τα λαχανικά μας.Καλή μας Όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε όλα τα λαχανικά αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά σε μεγάλα κομμάτια και τα τοποθετούμε σε βαθύ ταψί
-
2
Αλατίζουμε έλαφρά
-
3
Κόβουμε την φέτα σε μεγάλα κομμάτια και την τοποθετούμε στο ταψί
-
4
Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά (μαιντανο, πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο)
-
5
Στίβουμε τα λεμόνια και περιχύνουμε με λαδάκι όσο θέλουμε.
-
6
Ανακατεύουμε τα υλικά πολύ καλά
-
7
Λίγο πρίν το βάλουμε στον φούρνο κόβουμε το βιτάμ σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε άτακτα πάνω στα λαχανικά
-
8
Ψήνουμε στους 190 για περίπου μία ώρα
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)