Τούρτα φράουλα (dairy free)

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Go_Dairy_Free
Go_Dairy_Free @cook_8511561
,

Ανεπανάληπτη και πανεύκολη φραουλότουρτα χωρίς γάλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να γίνει με φρέσκιες αλλά και κατεψυγμένες φράουλες. Όλα τα υλικά μπορείτε να τα βρείτε και σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Για το παντεσπάνι
  2. 250 γρ. μαργαρίνη
  3. 200 γρ. ζάχαρη
  4. 1 πρέζα αλάτι
  5. 500 γρ. αλεύρι
  6. 15 γρ baking powder
  7. Για την κρέμα
  8. 750 γρ. γιαούρτι σόγιας (στραγγισμένο όσο γίνεται)
  9. ζάχαρη (όση επιθυμούμε)
  10. βανίλια
  11. φράουλες σε κομματάκια
  12. 1 πακέτο soy whipped cream
  13. φράουλες για τη διακόσμηση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι και απλώνουμε τη ζύμη σ' ενα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και βουτυρωμένο.

  2. 2

    Ψήνουμε ελαφρώς στους 180 έτσι ώστε το παντεσπάνι να παραμείνει μαλακό. Προσοχή!Εάν η ζύμη παραψυθεί θα σκληρήνει σαν μπισκότο.

  3. 3

    Παράλληλα ανακατεύουμε μαζί όλα τα τα υλικά για την κρέμα.

  4. 4

    Βγάζουμε το παντεσπάνι από το φούρνο, το κόβουμε σε 3 ίσες λωρίδες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

  5. 5

    Τοποθετούμε σε μια μακρόστενη πιατέλα μια λωρίδα παντεσπάνι και ρίχνουμε απο επάνω παχιά στρώση κρέμας.

  6. 6

    Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία κάνοντας 3 στρώσεις παντεσπάνι/κρέμας.

  7. 7

    Στο τέλος αλοίφουμε την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα και διακοσμούμε με τις φράουλες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Go_Dairy_Free
Go_Dairy_Free @cook_8511561
στις
,
Foodie and wine connoiseur. Eating dairy free since 1998. Περιμένω τα φωτοσχόλια σας! :)
Δες περισσότερα