Τούρτα Καριόκα
Απλή συνταγή, αν σας αρέσει η καριόκα θα τρελαθειτε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή Επιτυχία..
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά αλέθω τα μπισκότα και τα καρύδια.
-
2
Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά και την άχνη για 10 λεπτά στο δυνατό. Προσθέτω λίγη λίγη την μαργαρίνη.
-
3
Κλείνω το μίξερ και ρίχνω το κακάο, τα μπισκότα, το κονιάκ, την βανίλια και την καρυδόψιχα. Ανακατεύω τα υλικά ελαφρά με μια κουτάλα.
-
4
Παίρνω ενα στρογγυλό μπόλ ή μια φόρμα και την καλύπτω με μεμβράνη,ρίχνω το μείγμα μου μέσα και στρώνω ομοιόμορφα.Βάζω το μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσει το μείγμα.
-
5
Λιώνω σε μπεν μαρί την κουβερτούρα,ξεφορμάρω την τούρτα μου και την αναποδογυρίζω σε πιατέλα. Περιχύνω την κουβερτούρα πάνω στην τούρτα και ξαναβάζω στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)