balantoula
balantoula @cook_8489464
,

Απλή συνταγή, αν σας αρέσει η καριόκα θα τρελαθειτε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή Επιτυχία..

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περίπου 12 κομμάτια
  1. 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  2. 450 γρ. μπισκότα πτι μπερ αλεσμένα
  3. 500 γρ. καρυδόψιχα αλεσμένη
  4. 1 κούπα άχνη
  5. 3 κουτ. σούπας κακάο
  6. 1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ
  7. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά αλέθω τα μπισκότα και τα καρύδια.

  2. 2

    Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά και την άχνη για 10 λεπτά στο δυνατό. Προσθέτω λίγη λίγη την μαργαρίνη.

  3. 3

    Κλείνω το μίξερ και ρίχνω το κακάο, τα μπισκότα, το κονιάκ, την βανίλια και την καρυδόψιχα. Ανακατεύω τα υλικά ελαφρά με μια κουτάλα.

  4. 4

    Παίρνω ενα στρογγυλό μπόλ ή μια φόρμα και την καλύπτω με μεμβράνη,ρίχνω το μείγμα μου μέσα και στρώνω ομοιόμορφα.Βάζω το μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσει το μείγμα.

  5. 5

    Λιώνω σε μπεν μαρί την κουβερτούρα,ξεφορμάρω την τούρτα μου και την αναποδογυρίζω σε πιατέλα. Περιχύνω την κουβερτούρα πάνω στην τούρτα και ξαναβάζω στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

lenny_p
lenny_p @cook_8497824
φαινεται νοστιμη!θελω να ρωτησω, τα ωμα αυγα ποσο ασφαλη είναι?υπαρχει προβλημα λετε?ευχαριστω πολυ!!!

Από

balantoula
balantoula @cook_8489464
στις
,
Λατρεύω την μαγειρική και προσπαθώ να κάνω ωραία φαγητά και γλυκα για να τρώει ο αντρούλης μου.Άρχισα το μαγείρεμα απο τα 12 επειδή μου άρεσε αλλά κυρίως γιατί έπρεπε.Απο τότε μαγείρεύω συνεχώς.Μου αρέσει περισσότερο να φτιάχνω ψωμάκι και οποιοδήποτε φαγητό έχει ζουμάκι.
Δες περισσότερα