κύρια φωτογραφία συνταγής Τούρτα με κολοκυθάκια
ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823

Εύκολη καλοκαιρινή και πολύ νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το γιαούρτι όταν ψήνεται δίνει την αίσθηση τυριού. Επίσης τα κολοκυθάκια αλευρώνονται καλύτερα αν πριν τα έχουμε βουτήξει στο νερό και τέλος για το σκόρδο χρησιμοποιούμε την ειδική πρέσα όπως στο τζατζίκι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 5 μέτρια κολοκυθάκια
  2. 3 μέτρια κρεμμύδια
  3. 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  4. 2 μέτριες σκελίδες σκόρδου
  5. λίγο τριμμένος άνηθος
  6. 2 τριμμένα καρότα
  7. αλάτι
  8. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες τα κολοκυθάκια, ρίχνουμε λίγο αλάτι, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.

  2. 2

    Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε.

  3. 3

    Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υπόλοιπα υλικά.

  4. 4

    Σε στρογγυλό πυρέξ στρώνουμε τα κολοκυθάκια μετά τα κρεμμύδια και μετά το μείγμα επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά.

  5. 5

    Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

YANNA
YANNA @cook_8529270
ΣΕΦΙΤΣΑ, το τριμένο καρότο το βάζεις στο μίγμα γιαουρτιού-κρέμας?

Από

ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823
στις