Τούρτα με μαύρη σοκολάτα και μπισκότα
Μια τέλεια τουρτίτσα απο τα χεράκια της μαμάς για όσους αρέσει η μαύρη σοκολάτα! Πολύ εύκολη και γρήγορη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Πολύ ωραία και μπορούμε να βάλουμε απο πάνω ο,τι σοκολάτα θέλουμε εκτός απο πικρή (π.χ. lacta).Καλύτερα σε τετράγωνο δίσκο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το πρώτο φακελάκι σαντιγί με 1 φλυτζάνι γάλα.
-
2
Χτυπάμε και το δεύτερο φακελάκι προσθέτοντας μία κουταλιά κακάο. Βάζουμε και τα 2 στο ψυγείο να παγώσουν λίγο.
-
3
Βράζουμε λίγο όσο γάλα έχει μείνει.
-
4
Μετά παίρνουμε το δίσκο που θέλουμε να σερβίρουμε και αφού έχουμε βουτήξει στο γάλα πολύ λίγο τα μπισκότα βάζουμε μία στρώση.
-
5
Βάζουμε πάνω μια στρώση άπρη σαντιγί, μπισκότα και μετα μια στρώση σαντιγί με κακάο. Συνεχίζουμε μεχρι όπου θέλουμε.
-
6
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν-μαρί και τις βάζουμε απο πάνω στην τούρτα.
-
7
Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για 30'.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)