Τούρτα Πασχαλίτσα
Μια πασχαλίτσα στο τραπέζι σας!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ντύνω ένα μπώλ με μεβράνη για να μπορέσω να το ξεφορμάρω
-
2
Φτιάχνω μιά δόση δούκισσα και τη βάζω στο μπώλ. Όταν παγώσει ξεφορμάρω
-
3
Χρησιμοποιώ πράσινη κόκκινη και μαύρη ζαχαρόπαστα
-
4
Με το πράσινο ντύνω το δίσκο και με το κόκκινο τη δούκισσα. Την τοποθετώ στο δίσκο. Με τη μαύρη ζαχαρόπαστα φτιάχνω το κεφάλι, το οποίο το στερεώνω με ξυλάκι για σουβλάκι που έχω κοντύνει λίγο, και τις βούλες της πασχαλίτσας. Με τα καλαμάκια, αφου τα κόψω, φτιάχνω τις κεραίες. Με λίγη άσπρη ζαχαρόπαστα φτιάχνω τα ματάκια και στο κέντρο βάζω λίγο μαύρο για τις κόρες. Με μαχαίρι χαράζω χαμόγελο
-
5
Φτιάχνω ακόμα δύο μπάλες μικρότερες απο το κεφάλι και τις κόβω στη μέση με μαχαίρι και τις βάζω για ποδαράκια Αν θέλω διακοσμώ με λουλουδάκια γύρω
Σχόλια (34)