Τραγανά γεμιστά μπισκοτάκια
Μικρές μπουκίτσες σοκολάτας ή μαρμελάδας, που δεν σταματάς στο ένα!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Χρύσα πού την είδε στο chef on air.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κτυπάμε την μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
-
2
Προσθέτουμε το αλάτι, τις βανίλιες, το κονιάκ.
-
3
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέϊκιν, το νισεστέ.
-
4
Παίρνουμε το κτυπημένο μείγμα και το ανακατεύουμε στο μπώλ με το αλεύρι.
-
5
Τα ομογενοποιούμε (άν κολλάει στα χέρια μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι) και φτιαχνουμε μια ζύμη.
-
6
Την απλώνουμε με τα χέρια μας να γίνει αρκετά λεπτή (γιατί φουσκώνει στο ψήσιμο) και κόβουμε με κουπάτ.
-
7
Βάζουμε λαδόκολα στα ταψάκια τοποθετούμε τα μπισκότα μας και ψήνουμε στούς 180* για 8΄-10΄
-
8
Όταν βγούν τα αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με μερέντα ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
Σχόλια (2)
με μερέντα από σπίτι!!
Έφτιαξα την συνταγή για μερέντα της ΜΑΜΑS.!
ΤΕΛΕΙΑ και τα δύο.