DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564

Μικρές μπουκίτσες σοκολάτας ή μαρμελάδας, που δεν σταματάς στο ένα!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Χρύσα πού την είδε στο chef on air.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 200 γρ. νισεστέ
  2. 200 γρ. φαρίνα UP (μπορεί να πάρει και λίγο ακόμη)
  3. 200 γρ. μαργαρίνη
  4. 2 κ.γ μπεϊκιν
  5. 60 γρ. ζάχαρη
  6. 2 κ.σ κονιάκ
  7. 2 βανίλιες
  8. 1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κτυπάμε την μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.

  2. 2

    Προσθέτουμε το αλάτι, τις βανίλιες, το κονιάκ.

  3. 3

    Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέϊκιν, το νισεστέ.

  4. 4

    Παίρνουμε το κτυπημένο μείγμα και το ανακατεύουμε στο μπώλ με το αλεύρι.

  5. 5

    Τα ομογενοποιούμε (άν κολλάει στα χέρια μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι) και φτιαχνουμε μια ζύμη.

  6. 6

    Την απλώνουμε με τα χέρια μας να γίνει αρκετά λεπτή (γιατί φουσκώνει στο ψήσιμο) και κόβουμε με κουπάτ.

  7. 7

    Βάζουμε λαδόκολα στα ταψάκια τοποθετούμε τα μπισκότα μας και ψήνουμε στούς 180* για 8΄-10΄

  8. 8

    Όταν βγούν τα αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με μερέντα ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564
Σήμερα τα μπισκοτάκια μου τα γέμισα
με μερέντα από σπίτι!!
Έφτιαξα την συνταγή για μερέντα της ΜΑΜΑS.!
ΤΕΛΕΙΑ και τα δύο.

Από

DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564
στις