kostas
kostas @cook_8449799
Σόφια Βουλγαρία

Νόστιμη και εύκολη, γρήγορη και τραγανή πίτσα χωρίς μαγιά.
Η ζύμη γίνεται τραγανή, το ταψί για αυτην την δοση πρέπει να είναι γυρω στα 26-30εκ. και αν γίνετε να είναι ρηχο για να μπορέσετε να την βγάλετε πιο εύκολα. Αφού την βγάλετε βαλτε την πάνω σε σχάρα για να κρυώσει.Τα υλικά που θα βάλετε να μην είναι πάρα πολλά για να μπορέσει να ψηθεί πιο εύκολα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

26 Minutes
2 ατομα
  1. Για την ζύμη
  2. 250 γρ. αλεύρι
  3. 5 γρ. μπέικιν
  4. 5 κσ. ελαιόλαδο
  5. 12 κσ. νερό χλιαρό
  6. πρέζα αλάτι
  7. πρεζα ζάχαρη
  8. λίγo ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού
  9. Για την γέμιση
  10. 1 κσ. πουρές/σάλτσα ντομάτας
  11. ζαμπόν-μπέικον-λεπτές φέτες ή ο,τι άλλο αλλαντικό θέλετε
  12. φέτα-θρυψαλιασμένη
  13. φέτες μανιτάρια φρέσκα σε λεπτές
  14. ροδέλες φρέσκιας πράσινης πιπεριάς
  15. ελιές χωρίς κουκούτσι
  16. γκούντα ή αλλα κίτρινα τυριά
  17. ρίγανη από πάνω

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάλτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και ζυμώστε για περίπου 2 λεπτά, μέχρι που να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια.

  2. 2

    Αλλείψτε το ταψάκι με το ελαιόλαδο και απλώστε τη ζύμη.

  3. 3

    Βάλτε τα υλικά για την γέμιση με την σειρά που δίνονται και ψήστε στους 180 σε προθ. φούρνο πάνω-κάτω για περίπου 40 λεπτά, αφού στα τελευταία 10 λεπτά βάλτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο από πάνω για να μην αρπάξει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (37)

Βασω Ζολινδακη
Βασω Ζολινδακη @cook_24177776
Φουσκονη σαν πίτσα? Είναι για ένα ταψάκι αυτή η ζυνταγι?????????

Από

kostas
kostas @cook_8449799
στις
Σόφια Βουλγαρία