κύρια φωτογραφία συνταγής Τράιφλ με λευκή σοκολάτα
Γωγώ !!!!!
Γωγώ !!!!! @manioula
,ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα μυστικά ακόμα

* Άν δεν θέλετε να προσθέσετε λικέρ αλκοολούχο στην συνταγή, μπορείτε να το παραλείψετε και να προσθέσετε περισσότερο γάλα. Δεν χρειάζετε να βουτάτε πολύ τα σαβαγιάρ στο μίγμα του γάλακτος γιατί θα ρουφήξοουν πολύ υγρό, θα μουλιάσουν και θα χαλάσουν τη γεύση του γλυκού.Χρόνος προετοιμασίας30 λεπτά - Θερμίδες650

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 άτομα
  1. 2 κουτ. γλ. άρωμα βανίλιας
  2. 150 ml. γάλα
  3. 6 κουτ. σ. λικέρ τσέρι ή άλλο της αρεσκείας σας *
  4. 200 γρ. σαβαγιάρ
  5. 500 γρ. βατόμουρα ή άλλα κόκκινα φρούτα (φρέσκα ή κατευψυγμένα)
  6. 200 γρ. σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη
  7. 1 κουτ. ζάχαρη άχνη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μεγάλο μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το άρωμα βανίλιας ν' αφρατέψει. Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνετε το γάλα και το λικέρ, αν το χρησιμοποιήσετε, και βουτάτε τα σαβαγιάρ ώσπου να μαλακώσουν ελαφρά.

  2. 2

    Βάζετε τα μισά σαβαγιάρ στη βάση μεγάλου σκεύους. Σκεπάζετε με λίγα από τα φρούτα και τη μισή κρέμα γάλακτος. Σκορπάτε επάνω τη μισή από τη σοκολάτα και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ. Σκεπάζετε με λίγα ακόμα φρούτα, την υπόλοιπη σοκολάτα και την υπόλοιπη κρέμα γαλακτος

  3. 3

    Διακοσμείτε με τα υπόλοιπα φρούτα και βάζετε στο ψυγείο, ώσπου να παγώσει. Πασπαλίζετε με την ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

sugarmaniac
sugarmaniac @cook_8464722
Θα το δοκιμασω συντομα!!! Φαινεται πολυ ωραιο\n

Από

Γωγώ !!!!!
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
την αγαπώ πάρα πολύ!!!! η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική είναι μοναδική !!!! αλλά και την αλμυρή μαγειρική!!!!!
Δες περισσότερα