Τραχανόπιτα με ελιές και φέτα
Τραχανόπιτα με γλυκό τραχανά, φέτα και ελιές.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τον τραχανά για 3-6 λεπτά στο νερό.
-
2
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε όλα τα υλικά κρατώντας ένα αυγό για το τέλος.
-
3
Βουτυρώνουμε το ταψί και αδείαζουμε το μίγμα.
-
4
Ρίχνουμε απο πάνω ένα αυγό που έχουμε χτυπίσει ελαφρώς.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μία ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)