Τραχανόσουπα «κρεμμυδάτη»
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το νερό και το γάλα να βράσουν και ρίχνουμε το βούτυρο.
-
2
Προσθέτουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε, βράζοντας για 10-15λ σε δυνατή φωτιά.
-
3
Στο μεταξύ σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
-
4
Μόλις δέσει η σούπα ρίχνουμε το τσιγαρισμένο κρεμμύδι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε ή το προσθέτουμε στο πιάτο αφού σερβίρουμε.
-
5
Συνοδεύεται και με τριμμένη φέτα για τους cheese lovers!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)