Τρούφες γερμανικές
Ειναι υπέροχα τρουφάκια που τρώγονται ευχάριστα ολες τις εποχές
Υλικά
-
200 γραμμάρια πικρή σοκολάτα
-
75 γραμμάρια βούτυρο (Σοφτ)
-
75 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
-
1 πακετάκι βανίλια
-
175 γραμμάρια φουντούκια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια και λιώνουμε σε μπεν-μαρί
-
2
Ανακατέυουμε το βούτυρο να γίνει αφρός και αναμειγνύουμε τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια
-
3
Ανακατέυουμε ώσπου να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη
-
4
Προσθέτουμε τα φουντούκια και βάζουμε τη μάζα στο ψυγείο για μισή ώρα
-
5
Έπειτα πλάθουμε μικρές μπάλες και τις κυλάμε σε τριμμένα καρύδια,ινδοκάρυδο ή σε φυλλαράκια σοκολάτας
-
6
Βάζουμε κατόπιν τις τρούφες σε πλισέ χάρτινες θήκες
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια