Τρούφες με ακτινίδια
Υγιεινά και πολύ νόστιμα τρουφάκια με ακτινίδια και καρύδα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε έξτρα γεύση καρύδας, αφού πλάσουμε τις τρούφες, τις κυλάμε σε μπολ με καρύδα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιούμε στο μούλτι τα ακτινίδια. Bάζουμε σε μπολ την καρύδα.
-
2
Προσθέτουμε στα πολτοποιημένα ακτινίδια την καρύδα και την άχνη φτιάχνοντας σφιχτό μείγμα, αν χρειαστεί θα προσθέσουμε κι άλλη καρύδα μέχρι να αποκτήσουμε την υφή που θέλουμε.
-
3
Παίρνουμε μείγμα πλάθουμε τρούφες, τις βάζουμε σε χάρτινες θήκες, βάζουμε στο κέντρο (αν θέλουμε)από ένα m&m's και στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
Σχόλια (8)