κύρια φωτογραφία συνταγής Τρουφόπιτα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 άτομα
  1. 250 γρ μαργαρίνη
  2. 4 κουταλιές κακάο κατα προτίμηση cadburry
  3. 2 ποτηρια ζαχαρη
  4. 1 ποτηρι γαλα
  5. 1 μπεικιν παουντερ
  6. 2 1/2 φλ. αλευρι ή μία φαριναπ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού χτυπήσουμε τα υλικά γάλα, μαργαρίνη, κακάο, ζάχαρη κραταμε στην ακρη μία φλιτζανα (ζαχαρη) για να το βαλουμε πάνω στο κεικ μόλις βγεί απο το φούρνο.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα, αυγα, αλευρι και το βαζουμε στο ταψι.

  3. 3

    Ψήνουμε  για σαραντα πεντε λεπτα στο φουρνο.

  4. 4

    Μολις ψηθει το πασπαλιζουμε με τη ζαχαρη που κρατησαμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

karpanboula
karpanboula @cook_8452697
εγινε τελειο μολισ το εφτιαξα κ δοκιμασα το πρωτο κομματι απιθανο

Από

ΧΡΟΝΙΣ
ΧΡΟΝΙΣ @cook_8452426
στις
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ,ΕΛΛΑΣ