Τρουφόπιτα
Πολύ νόστιμο, ζουμερό κείκ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού χτυπήσουμε τα υλικά γάλα, μαργαρίνη, κακάο, ζάχαρη κραταμε στην ακρη μία φλιτζανα (ζαχαρη) για να το βαλουμε πάνω στο κεικ μόλις βγεί απο το φούρνο.
-
2
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα, αυγα, αλευρι και το βαζουμε στο ταψι.
-
3
Ψήνουμε για σαραντα πεντε λεπτα στο φουρνο.
-
4
Μολις ψηθει το πασπαλιζουμε με τη ζαχαρη που κρατησαμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)