Τσιπούρα στη λαδόκολα

Μαγειρεύτηκε 25 φορές
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

32 Minutes
  1. 2 τσιπούρες
  2. αλάτι (όσο θέλετε)
  3. ρίγανη 1 κ.σ σε κάθε ψάρι
  4. 2 λεμόνια κομμένα σε ρόδες
  5. 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 σκελίδα για κάθε ψάρι.)
  6. λαδόκολα
  7. 1 φλ. τσαγίου (περίπου 200ml) λαδολέμονο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.

  2. 2

    Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκορδο μεσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.

  3. 3

    Τα τυλίγουμε στη λαδόκολα και τα ψήνουμαι για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (25)

Σχόλια (119)

JAMES WRITTEN
JAMES WRITTEN @cook_8450645
Τα ψάρια δεν θέλουν ''βράσιμο''..Η λαδόκολα δεν βοηθάει.Κάρβουνα και μόνο κάρβουνα.

Από

LUCKY
LUCKY @cook_8528300
στις
,