Τσιζ κέικ καναδέζικο

Bαθμολογία: 4.806
       
 
67 ψήφοι
Andreans, 24.09.08

Περιγραφή

Το καλύτερο που έχω φάει σε καφέ του Καναδά και ο Έλληνας ιδιοκτήτης μου είπε το μυστικό..
Τσιζ κέικ καναδέζικο
photo: miss piggy

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα μπισκότα Digestive
  • 250 γρ μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 400 γρ τυρί κρέμα (κατα προτίμηση μασκαρπόνε)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος (με φυτική κρέμα βγαίνει πιο αφρράτο)
  • 1 πακέτο ζελέ λεμόνι ή ανανά
  • 1 κονσέρβα μαρμελάδα βατόμουρο ή γλυκό για τσιζ κεικ (θα το βρείτε στα μεγάλα super market)
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Cheesecake
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 25' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 5 ώ (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιώνετε το βούτυρο σ΄ένα κατσαρολάκι ή σε ένα ταπεράκι στο μικροκυμάτων
  2. Τρίβετε τα μπισκότα και τα ανακατεύετε μαζί με το λιωμένο βούτυρο ώσπου να δημιουργηθεί μία συμπαγής ζύμη
  3. Στρώνετε αυτή τη ζύμη σαν βάση στο τσέρκι πιέζοντας με ένα κουτάλι ομιόμορφα και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει
  4. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί
  5. Ρίχνετε σιγά σιγά το τυρί κρέμα ανακατεύοντας καλά διαρκώς ώσπου να ομογενοποιηθούν τα υλικά
  6. Φτιάχνετε το ζελέ βάζοντας τη μισή ποσότητα νερού από αυτή που αναγράφεται στις οδηγίες της συσκεβασίας και το ρίχνετεται και αυτό μέσα στο μίγμα
  7. Ανακατεύετε καλά να πάει το ζελέ παντού και στρώνετε την κρέμα πάνω απο τη ζύμη των μπισκότων
  8. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί (περίπου 4 με 5 ώρες)
  9. Μόλις πήξει καλά η κρέμα απλώνετε στην επιφάνεια της τη μαρμελάδα και αφαιρείτε το τσέρκι
  10. Κόβετε το γλυκό σε κομμάτια και απολαμβάνετε...

Σχετικές συνταγές

Cheesecake επαγγελματικό Cheesecake επαγγελματικό
4.375
       
       
(8)
Cheescake φράουλας! Cheescake φράουλας!
4.2778
       
       
(18)
Το cheese cake της Ντίνας Το cheese cake της Ντίνας
5
       
       
(1)
Cheesecake με βύσσινα Cheesecake με βύσσινα
4.6
       
       
(5)
Λέμον πάι με ανανά Λέμον πάι με ανανά
4.75
       
       
(8)
Τσιζκέικ λεμονιού Τσιζκέικ λεμονιού
4.4
       
       
(5)
Cheesecake ροδάκινου Cheesecake ροδάκινου
4
       
       
(1)
Βελούδινο Cheesecake Βελούδινο Cheesecake
5
       
       
(2)
Cheesecake της Άννας Cheesecake της Άννας
5
       
       
(3)
Τσιζκέικ σε 15΄. Τσιζκέικ σε 15΄.
3.75
       
       
(4)
Cheesecake της Θείας Γιώτας Cheesecake της Θείας Γιώτας
4.6667
       
       
(3)
Σαν τσιζ κέικ Σαν τσιζ κέικ
5
       
       
(6)
Τσιζ Κέικ Ελληνικό Τσιζ Κέικ Ελληνικό
4.8
       
       
(10)

    88 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Rosie, 25-9-08  
    Το μυστικό ποιό είναι;
    Κάτι δεν κατάλαβα, ε;
    #
    Σχόλιο από LUPAKI, 27-9-08  
    Nόστιμο,δροσερό και πανεύκολο
    #
    Σχόλιο από kalimera, 20-11-08  
    το πιο καταπληκτικό τσιζ κεικ που έχω δοκιμάσει άξιζε τον κόπο που χάλασα τη δίαιτα μου cogratulazioni!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 3-12-08  
    Μπράβο!!!Νοστιμότατο.Είμαι απο τον Καναδά και δεν έτυχε να πάρω παρόμοια συνταγή. Όσο για το....μυστικό που αναφέρει φίλη μου Rosie,νομίζω ότι είναι το ζελέ.Εδώ στην Ελλάδα δεν το χρησιμοποιούμε...έτσι γνωρίζω τουλάχιστον.
    #
    Σχόλιο από sonrisa, 4-12-08  
    Andreans θέλω να τη φτιάξω οπωσδήποτε τη συνταγή σου. Να σε ρωτήσω όμως, τί ζελέ ταιριάζει πιο πολύ? Λεμόνι? Μπορώ επίσης να βάλω κρετόρε αντί κρέμα γάλακτος?
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 4-12-08  
    Περιμενουμε να πηξει πρωτα το ζελε;και μετα το ριχνουμε;
    #
    Σχόλιο από Andreans, 8-1-09  
    AGAPITI SANRISA, KALYTERO SE GEYSI GIA MENA EINAI TO ZELE LEMONI KAI FILI LIZA, OHI DEN HRIAZETE NA PIKSEI TO ZELE APLA TO ANAKATEUEIS ME TIN MISI POSOTITA NEROU POU ANAGRAFETE STIS ODIGIES DIL. MISO POTIRI ZESTO NERO KAI MISO KRIO. OSO GIA TO KRETORE DISTIHOS DEN TO GNORIZW. EYHARISTW!
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 9-1-09  
    Δηλ να βαλω το ζελε ετσι οπως ειναι νερουλο στην χτυπημενη σαντιγυ και στο τυρι; Δεν θα νερουλιασουν;
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 10-1-09  
    Λίζα θα αφήσεις το ζελέ να γίνει χλιαρό και μετά θα το ρίξεις στο μίγμα για να πήξει.
    #
    Σχόλιο από marinale, 11-1-09  
    ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ
    #
    Σχόλιο από Andreans, 17-1-09  
    Fili Liza to rihneis mesa to zele sto tiri kai tin krema etsi opws einai kai afou to stroseis sto tapsaki kai to valeis psigio auto tha piksei.Thanks
    #
    Σχόλιο από ΒΙΚΟΥΛΑ k., 29-1-09  
    φαίνεται τέλειο,σίγουρα θα το φτιάξω γιατί είναι το αγαπημένο μου γλυκό!αλλά μου φαίνεται περίεργο που η κρέμα δεν έχει καθόλου ζάχαρη.δεν γίνεται γλυκιά???
    #
    Σχόλιο από Φρατζολάκι, 30-1-09  
    Ναι ρε παιδιά, κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω! Κάποιος που το έχει φτιάξει ας πει. Πώς και δεν έχει καθόλου ζάχαρη η συνταγή; Λόγω μασκαρπόνε; (γιατί σε μερικές παραλλαγές βάζουν και ζαχαρούχο γάλα οπου συνίσται πολύ ζάχαρη).
    Όσοι το φτιάξατε δεν βάλατε καθόλου; Κι επίσης τί προτιμήσατε μασκαρπόνε ή φιλαδέλφεια. Με ποιο βγαίνει καλύτερο; Επειδή τα έχω και τα δύο στο περίπτερο εύκαιρα κι έλεγα να το φτιάξω σήμερα.
    #
    Σχόλιο από Billie, 30-1-09  
    Θέλω και γω να τη φτιάξω παιδιά αλλά έχω μια απορία:επειδή βλέπω τα υλικά μπόλικα σε τι νούμερο ταψί το φτιάξατε?Για τη ζάχαρη εκείνο που κατάλαβα εγώ είναι μήπως δε χρειάζεται λόγω της ζάχαρης που έχει το ζελέ.Σας ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 30-1-09  
    Το έχω φτιάξει το γλυκό και έβαλα ακριβώς αυτά τα υλικά, ζάχαρη δεν χρειάζεται λόγω του ζελέ και της μαρμελάδας που βάζουμε απο πάνω.Όσο για το μέγεθος του ταψιού εγώ το έκανα σε ένα μέτριο πυρέξ!!!
    #
    Σχόλιο από Billie, 1-2-09  
    Πάρα πολύ ωραία συνταγή!!Αξίζει πργματικά να το φτιάξει κανείς!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
    #
    Σχόλιο από sweeney, 1-2-09  
    Θα ήθελα να προτείνω και εγώ ένα μυστικό για το γλυκό επειδή το φτιάχνω χρόνια και δεν υπαρχει περίπτωση να μην μου ζητήσουν τη συνταγή..Στην κρέμα βαζω 400 γρ. Philadelphia,400 γρ. ζαχαρούχο γάλα και χυμό απο 1 μεγάλο λεμόνι..Γίνεται όχι απλα τελεια αλλα θεΐκή η γεύση του ετσι..
    #
    Σχόλιο από svilenaki, 3-2-09  
    #
    Σχόλιο από Φρατζολάκι, 5-2-09  
    Λοιπόν το έφτιαξα και ήταν πεντανόστιμο. Αλλά μου παν ότι δεν τους θύμιζε τσιζκέικ επειδή δεν ήταν γλυκό και η κρέμα ήταν μαλακη. Αλλά τους άρεσε πολύ σαν κάτι άλλο. Για το ότι δεν ήταν πολύ γλυκό δεν έδωσα βάση, αλλά για την κρέμα εξήγησα ότι είναι έτσι επειδή είναι φρέσκια κι όχι όπως τα αγοράζεις από τα sm.
    Εγώ πάντως από πάνω αντί για βύσσινο έριξα σιρόπι καραμέλα κι όλοι συμφώνησαν ότι ήταν πεντανόστιμο.
    #
    Σχόλιο από sofoulitsa, 5-3-09  
    to pio teleio pou exw faei!!! ti den katalabainete akribws? xtipas ti santigi.meta xtipas siga siga kai to tiri.istera sto miso nero apo oti grafei to kouti anakatebeis to ena fakelaki zele kai rixneis kai mia koutalia zaxari.kai to rixnei stin krema kai sinexizeis to xtipima.teleio!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    70 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Rosie, 25-9-08  
    Το μυστικό ποιό είναι;
    Κάτι δεν κατάλαβα, ε;
    #
    Σχόλιο από LUPAKI, 27-9-08  
    Nόστιμο,δροσερό και πανεύκολο
    #
    Σχόλιο από kalimera, 20-11-08  
    το πιο καταπληκτικό τσιζ κεικ που έχω δοκιμάσει άξιζε τον κόπο που χάλασα τη δίαιτα μου cogratulazioni!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 3-12-08  
    Μπράβο!!!Νοστιμότατο.Είμαι απο τον Καναδά και δεν έτυχε να πάρω παρόμοια συνταγή. Όσο για το....μυστικό που αναφέρει φίλη μου Rosie,νομίζω ότι είναι το ζελέ.Εδώ στην Ελλάδα δεν το χρησιμοποιούμε...έτσι γνωρίζω τουλάχιστον.
    #
    Σχόλιο από marinale, 11-1-09  
    ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ
    #
    Σχόλιο από Billie, 1-2-09  
    Πάρα πολύ ωραία συνταγή!!Αξίζει πργματικά να το φτιάξει κανείς!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
    #
    Σχόλιο από svilenaki, 3-2-09  
    #
    Σχόλιο από Φρατζολάκι, 5-2-09  
    Λοιπόν το έφτιαξα και ήταν πεντανόστιμο. Αλλά μου παν ότι δεν τους θύμιζε τσιζκέικ επειδή δεν ήταν γλυκό και η κρέμα ήταν μαλακη. Αλλά τους άρεσε πολύ σαν κάτι άλλο. Για το ότι δεν ήταν πολύ γλυκό δεν έδωσα βάση, αλλά για την κρέμα εξήγησα ότι είναι έτσι επειδή είναι φρέσκια κι όχι όπως τα αγοράζεις από τα sm.
    Εγώ πάντως από πάνω αντί για βύσσινο έριξα σιρόπι καραμέλα κι όλοι συμφώνησαν ότι ήταν πεντανόστιμο.
    #
    Σχόλιο από sofoulitsa, 5-3-09  
    to pio teleio pou exw faei!!! ti den katalabainete akribws? xtipas ti santigi.meta xtipas siga siga kai to tiri.istera sto miso nero apo oti grafei to kouti anakatebeis to ena fakelaki zele kai rixneis kai mia koutalia zaxari.kai to rixnei stin krema kai sinexizeis to xtipima.teleio!!!
    #
    Σχόλιο από KULA, 30-3-09  
    ωραιο βεβαια βαζεις οτι ζελε θελεις.εγω τα μπισκοτα δεν τα εψησα καλο εγινε ομως.βασικα ειμαι κολλημενη με τα τ.κεικ φουρνου.
    #
    Σχόλιο από Elbel, 4-4-09  
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 24-5-09  
    Πολύ ωραίο έγινε και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, βγήκε ακόμα πιο ελαφρύ. Από πάνω έριξα μαρμελάδα φράουλα, που την έφτιαξα εγώ. Σ'ευχαριστούμε.
    #
    Σχόλιο από Amelia, 24-5-09  
    Να πω ότι είναι τέλειο!!! Συνήθως έφτιαχνα αυτό το με το ζαχαρούχο, το τυρί και λεμόνι αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο!
    Το έφτιαξα με κρέμα φυτική κρετόρε και έγινε πολύ αφράτο. Μπράβο για τη συνταγή σου Andreans
    #
    Σχόλιο από titikavede, 16-6-09  
    γεια πολυ καλη η συνταγη..εγω εβαλα ενα πακετο degistive....και για την κρεμα εχω ενα tip...εμενα μου εκανε μικρα μπακαλια στην κρεμα...η πεθερα μου ειπε βαλτο στο μικρο κυμματων για 30 δευτερολεπτα και αμεσως χτυπατο..και το εκανα ετσι δυο φορες..σε καμια περιπτωση να ειναι ζεστο ....σας πληροφορω τα μικρα μπαλακια απο το φιλαδελφια ελιωσαν αμεσως....και ετσι η συνταδη βγηκε τελεια!ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από KIDMAN, 26-7-09  
    Το καλυτερo τσηζ κεικ που εχω φαει Το ζελε δινει ωραια γευση αλλα και καλυτερη υφη στη κρεμα Εγω εψησα για 10 λεπτα τη ζυμη του μπισκοτου και σας το συνιστω Ειναι ακομη καλυτερο
    #
    Σχόλιο από despoina55, 18-3-10  
    για βουτυρο χρησιμοποιω του Lupak ton 120 gr νομιζω ειναι πολυ τα 200γρ
    #
    Σχόλιο από cuppycake, 13-8-10  
    #
    Σχόλιο από aggeloskiagmeni, 19-8-10  
    Πραγματικά πολύ καλο!Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το πηξιμο,όμως απο σχόλια που διάβασα εδώ,πιθανότατα φταίει το light τυρί που χρησιμοποίησα!όπως και να έχει απέσπασε καλές κριτικές οπότε....ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από Mina77, 29-8-10  
    Δεν εχω φαει καλυτερο. Πανευκολο να το κανεις, υπεροχο, οποιος δοκιμασε ειπε τα καλυτερα. Μπραβο και παλι μπραβο!!!
    #
    Σχόλιο από Gioulaki81, 8-9-10  
    απλά τέλειο!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    13 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από sonrisa, 4-12-08  
    Andreans θέλω να τη φτιάξω οπωσδήποτε τη συνταγή σου. Να σε ρωτήσω όμως, τί ζελέ ταιριάζει πιο πολύ? Λεμόνι? Μπορώ επίσης να βάλω κρετόρε αντί κρέμα γάλακτος?
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 4-12-08  
    Περιμενουμε να πηξει πρωτα το ζελε;και μετα το ριχνουμε;
    #
    Σχόλιο από Andreans, 8-1-09  
    AGAPITI SANRISA, KALYTERO SE GEYSI GIA MENA EINAI TO ZELE LEMONI KAI FILI LIZA, OHI DEN HRIAZETE NA PIKSEI TO ZELE APLA TO ANAKATEUEIS ME TIN MISI POSOTITA NEROU POU ANAGRAFETE STIS ODIGIES DIL. MISO POTIRI ZESTO NERO KAI MISO KRIO. OSO GIA TO KRETORE DISTIHOS DEN TO GNORIZW. EYHARISTW!
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 9-1-09  
    Δηλ να βαλω το ζελε ετσι οπως ειναι νερουλο στην χτυπημενη σαντιγυ και στο τυρι; Δεν θα νερουλιασουν;
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 10-1-09  
    Λίζα θα αφήσεις το ζελέ να γίνει χλιαρό και μετά θα το ρίξεις στο μίγμα για να πήξει.
    #
    Σχόλιο από Andreans, 17-1-09  
    Fili Liza to rihneis mesa to zele sto tiri kai tin krema etsi opws einai kai afou to stroseis sto tapsaki kai to valeis psigio auto tha piksei.Thanks
    #
    Σχόλιο από ΒΙΚΟΥΛΑ k., 29-1-09  
    φαίνεται τέλειο,σίγουρα θα το φτιάξω γιατί είναι το αγαπημένο μου γλυκό!αλλά μου φαίνεται περίεργο που η κρέμα δεν έχει καθόλου ζάχαρη.δεν γίνεται γλυκιά???
    #
    Σχόλιο από Φρατζολάκι, 30-1-09  
    Ναι ρε παιδιά, κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω! Κάποιος που το έχει φτιάξει ας πει. Πώς και δεν έχει καθόλου ζάχαρη η συνταγή; Λόγω μασκαρπόνε; (γιατί σε μερικές παραλλαγές βάζουν και ζαχαρούχο γάλα οπου συνίσται πολύ ζάχαρη).
    Όσοι το φτιάξατε δεν βάλατε καθόλου; Κι επίσης τί προτιμήσατε μασκαρπόνε ή φιλαδέλφεια. Με ποιο βγαίνει καλύτερο; Επειδή τα έχω και τα δύο στο περίπτερο εύκαιρα κι έλεγα να το φτιάξω σήμερα.
    #
    Σχόλιο από Billie, 30-1-09  
    Θέλω και γω να τη φτιάξω παιδιά αλλά έχω μια απορία:επειδή βλέπω τα υλικά μπόλικα σε τι νούμερο ταψί το φτιάξατε?Για τη ζάχαρη εκείνο που κατάλαβα εγώ είναι μήπως δε χρειάζεται λόγω της ζάχαρης που έχει το ζελέ.Σας ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 30-1-09  
    Το έχω φτιάξει το γλυκό και έβαλα ακριβώς αυτά τα υλικά, ζάχαρη δεν χρειάζεται λόγω του ζελέ και της μαρμελάδας που βάζουμε απο πάνω.Όσο για το μέγεθος του ταψιού εγώ το έκανα σε ένα μέτριο πυρέξ!!!
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 24-5-09  
    Μπαίνει στα υπόψιν η συνταγή, φαίνεται πολύ καλή! Μια ερώτηση όμως: συνηθίζω να βάζω morfat στα γλυκά αντί να χτυπάω κρέμα γάλακτος. Μπορώ να το κάνω κι εδώ; Κι αν ναι πόσα γραμμάρια θέλουμε;
    #
    Σχόλιο από karxarena, 2-8-10  
    Πραγματικά το καλύτερο. το έφιαξα με ζελέ ανανά και απο πάνω γλυκό βύσσινο σπιτικό και έγινε αριστούργημα. αλλά και εγώ έκανα τη μισή δόση , αλήθεια σε τι ταψάκι γίνεται αυτό???
    #
    Σχόλιο από *LaTiNa*, 20-6-11  
    το έκανα πριν πολύ καιρό και πραγματικά σαν γεύση ήταν απίθανο . είχα μια αποτυχία στη βάση με το μπισκότο όμως... βγήκε πάρα πολύ σκληρή και με δυσκολία κοβόταν . τι μπορεί να φταίει? μήπως θρυμμάτισα περισσότερο το μπισκότο απ' όσο έπρεπε ? το μείγμα ήταν πολύ σφιχτό με αποτέλεσμα μόλις κρύωσει να γίνει πέτρα.. το μπισκότο το σπάμε χαλαρά στο χέρι για να δέσει η σε μπλέντερ ?? επειδή θέλω να το κάνω σύντομα θα ήθελα να μου πείτε που κάνω λάθος με το μπισκοτο και το βούτυρο . Ευχαριστώ

    5 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από sweeney, 1-2-09  
    Θα ήθελα να προτείνω και εγώ ένα μυστικό για το γλυκό επειδή το φτιάχνω χρόνια και δεν υπαρχει περίπτωση να μην μου ζητήσουν τη συνταγή..Στην κρέμα βαζω 400 γρ. Philadelphia,400 γρ. ζαχαρούχο γάλα και χυμό απο 1 μεγάλο λεμόνι..Γίνεται όχι απλα τελεια αλλα θεΐκή η γεύση του ετσι..
    #
    Σχόλιο από despoina55, 18-3-10  
    πολυ καλη την κανω συνεχεια , εγω βαζω κ τα 2 φακελακια του ζελε λεμονι που εχει το κουτι , με φυτικη σαντυγι παντα και τυρι φιλαδελφεια . Εοιμαζω πρωτα το ζελε ωστε να κρυωσει και μετα χτυπω την σαντυγι προσθετω και το τυρι , χαμηλωνω την ταχυτητα του μιξερ (για να μην γεμισει ο τόπος) και ριχνω το ζελε και το βάζω στο ψυγειο . θελει ώρες να πήξει . Επανω βαζω διαφορες μαρμελαδες απο αυτες που εχουν και κοματια φρουτων μέσα (βατομουρο, φραουλα κερασι, αυτες του πανε ποιο καλα )με ενα μυστικο επειδη ειναι πυχτες πολυ διαλυω 2 κουταλια νερο μεσα στη μαρμελα κ την βαζω λιγο στο φουρνο μικροκυματων , γινεται ποιο αραιη κ απλωνεται ευκολα πανω στην κρεμα.
    #
    Σχόλιο από sofia-56, 13-8-10  
    MΠΡΑΒΟ τικαταπληκτικό γλυκό ειναι αυτο!
    Μη ξεγελαστειτε και βαλετε ζάχαρη μεσα στη κρεμα.Εχει τόση ζάχαρη η μαρμελάδα και σεις θα βάλετε κι αλλη;Σου έγινε αγλυκο φραντζολάκη γιατι εβαλες σιρόπι.Δεν ειναι το ίδιο.Γιατι έχουμε τη συνηθεια να το αλλαζουμε χωρις πρωτα να κανουμε τη συνταγή όπως μας τη δίνουν και τη κρίνουμε κι όλας. βάζουμε κατι αλλο αν δεν μας γίνει και τοσο καλο.Πάντως είναι καταπληκτικό και καθόλου αγλυκο.
    ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από eve81, 27-3-11  
    Εξαιρετικό!!!Μπράβο για την ωραία συνταγή!!!Εγώ το έφτιαξα με MORFAT και ήταν πολύ καλό!!!Επίσης, δεν έβαλα μαρμελάδα αλλά κομπόστα βύσσινο(ΚΥΚΝΟΣ), αφού στράγγιξα τα φρούτα από το σιρόπι διέλυσα μια κουταλιά της σούπας κορν-φλαουρ σε λιγο κρυο νερό και το πρόσθεσα στο σιρόπι που είχα βάλει να πάρει μια βράση, έβρασα για ακόμη 2-3'λεπτά μέχρι να πήξει λιγάκι στο τέλος πρόσθεσα και τα φρούτα και ....ΤΕΛΕΙΟ!!!Δίνει ένα πιο γλυκόξινο αποτέλεσμα, που το προτιμώ σε σχέση με την μαρμελάδα!!
    #
    Σχόλιο από ShadowWave, 21-10-12  
    Μαγευτικό! Χρησιμοποίησα μπισκότα miranda,το ξύσμα ενός λεμονιού στην κρέμα και κομπόστα βύσσινο με λίγη ζάχαρη για πιο γλυκόξινο αποτέλεσμα. Θαυμάσια ισορροπία γεύσεων!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΤΟΥΡΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 15 αγαπημένων συνταγών, του/της dionysiatsa
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 87 αγαπημένων συνταγών, του/της ladyhalke
    Μπισκοτογλυκά-τσιζ κέικ-τυραμισού κ.α.
    Ένα βιβλίο 184 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 50 αγαπημένων συνταγών, του/της ShadowWave
    γλυκά
    Ένα βιβλίο 67 αγαπημένων συνταγών, του/της nickostro