κύρια φωτογραφία συνταγής Τσιζ κέικ σοκολάτας
lia k
lia k @cook_8456689
αθηνα,ελλαδα

Είναι μια πανεύκολη συνταγη αλλα συνάμμα πεντανόστιμη για τους λάτρεις της σοκολάτας!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Στην βάση μπισκότου οταν την ανακατέψετε με το βούτηρο και είναι η σειρά για να την στρώσετε μην πιέσεται πολύ τα μπισκότα γιατι υπάρχει κίνδυνος να γίνει πολύ σκληρή η βάση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 φακέλους κρέμα ζαχαροπλαστικής γιώτης
  2. 2 πακέτα μιράντα παπαδοπούλου
  3. 6 κ.σ βούτηρο
  4. 1 σοκολατα λακτα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά χτυπάμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν τελείως και τα ρίχνουμε μέσα στο ταψί που θέλουμε να φτιάξουμε το γλυκό.

  2. 2

    Στη συνέχεια λιώνουμε το βούτηρο, το ρίχνουμε πάνω απο τα μπισκότα και το ανακατέυουμε καλα.

  3. 3

    Στρώνουμε ομοιόμορφα τα μπισκότα με το βούτηρο πάνω στο ταψί.

  4. 4

    Τώρα για να ετοιμάσουμε την κρέμα σοκολάτας, εκτελούμε την συνταγή όπως αναγράφεται πάνω στους φακέλους και μόλις γίνει μια ωραία πιχτή κρέμα ρίχνουμε το τυρί φιλαδέλφεια,ανακατέυουμε με το κουτάλι ή σε μέτρια ένταση στο μίξερ και μόλις ετοιμάσουμε την κρέμα την ρίχνουμε πανω απο τη βάση των μπισκότων.

  5. 5

    Τέλος πάνω απο την κρέμα τρίβουμε την σοκολάτα λάκτα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

lia k
lia k @cook_8456689
στις
αθηνα,ελλαδα