Τσιζ κέικ σοκολάτας
Είναι μια πανεύκολη συνταγη αλλα συνάμμα πεντανόστιμη για τους λάτρεις της σοκολάτας!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην βάση μπισκότου οταν την ανακατέψετε με το βούτηρο και είναι η σειρά για να την στρώσετε μην πιέσεται πολύ τα μπισκότα γιατι υπάρχει κίνδυνος να γίνει πολύ σκληρή η βάση.
Υλικά
-
2 πακέτα τυρί φιλαδέλφεια
-
2 φακέλους κρέμα ζαχαροπλαστικής γιώτης
-
2 πακέτα μιράντα παπαδοπούλου
-
6 κ.σ βούτηρο
-
1 σοκολατα λακτα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά χτυπάμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν τελείως και τα ρίχνουμε μέσα στο ταψί που θέλουμε να φτιάξουμε το γλυκό.
-
2
Στη συνέχεια λιώνουμε το βούτηρο, το ρίχνουμε πάνω απο τα μπισκότα και το ανακατέυουμε καλα.
-
3
Στρώνουμε ομοιόμορφα τα μπισκότα με το βούτηρο πάνω στο ταψί.
-
4
Τώρα για να ετοιμάσουμε την κρέμα σοκολάτας, εκτελούμε την συνταγή όπως αναγράφεται πάνω στους φακέλους και μόλις γίνει μια ωραία πιχτή κρέμα ρίχνουμε το τυρί φιλαδέλφεια,ανακατέυουμε με το κουτάλι ή σε μέτρια ένταση στο μίξερ και μόλις ετοιμάσουμε την κρέμα την ρίχνουμε πανω απο τη βάση των μπισκότων.
-
5
Τέλος πάνω απο την κρέμα τρίβουμε την σοκολάτα λάκτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)