Τσουρέκι στον Αρτοπαρασκευαστή

Bαθμολογία: 4.3333
       
 
18 ψήφοι
karpanboula, 04.11.08

Περιγραφή

Ευκολο τσουρεκι..

Τσουρέκι στον Αρτοπαρασκευαστή
photo: mama

Συνταγή από:

karpanboula

5 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ σουπερ αλευρι
  • 122,5 γρ γαλα
  • 75 γρ ζαχαρη
  • 1 αυγο
  • 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος
  • 10 γρ μαγια φρεσκια
  • 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη
  • 1/2 κ.γ. μαχλεπι
  • 1/2 κ.γ. βανιλια
  • 1/2 κ.γ. αλατι
  • 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Τσουρέκια
Εποχιακά: Χειμωνιάτικη
Διατροφή: Χορτοφαγική
Κουζίνα: Ελληνική
Δυσκολία: Εύκολο
Φτιάχνει: 2 με 3 τσουρέκια
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα.
  2. Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να φουσκωσει λιγο.
  3. Βαζετε μεσα στο φουρνο ενα ταψακι απο τα γλυκα κανταΐφι κτλ που σιγουρα θα σας εχει φερει καποιος με ζεστο νερο στους 50 βαθμους και το αφεινετε να φουσκωσει με την υγρασια.
  4. Οταν φουσκωσει το αλειφετε με 1 αυγο και βαζετε φιλε αμυγδαλο.
  5. Αν εχετε αεροθερμη κουζινα το βαζετε στο αεροθερμο στους 180 βαθμους μαζι με το ταψακι αλλιως στην πανω κατω αντισταση στις παλιες και ψηνετε μεχρι να παρει χρωματακι.

Σχετικές συνταγές

    41 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ANIA, 6-11-08  
    Την εχω δοκιμαση ειναι τελια μπραβω
    #
    Σχόλιο από zoe, 8-11-08  
    Πολύ μικρή ποσότητα για τόσο ρεύμα που χαλάς...Είναι κρίμα!
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 8-11-08  
    ναι αλλα συνηθως οι αρτοπαρασκευαστες βγαζουν 700 γρ η το πολυ κιλο
    αν του βαλεις παραπανς να το ζυμωσει θα καει το μηχανημα
    #
    Σχόλιο από ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΤΣΑ, 8-11-08  
    karpanboula, όταν λες σούπερ αλεύρι πιο ενωείς?
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 8-11-08  
    μπορείς να το ζητήσεις ετσι απο το φούρνο τησ γειτονιας(σουπερ αμερικης το δυνατο) η να το βρεισ στο σουπερμαρκετ ειναι ενα κιτρινο απο οτι θυμαμαι με εναν ρομπεν απ'εξω
    #
    Σχόλιο από sidarieva, 8-11-08  
    δεν μπορείς να το ολοκληρώσεις μέσα στο μηχάνημα;;; να βγει δηλαδή έτοιμο τσουρέκι απο εκεί;;;χωρίς να κάνεις εσύ την υπόλοιπη δουλειά...εξάλλου έχει και πρόγραμμα για τσουράκι....
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 8-11-08  
    εμενα παντως δεν εχει τετοιο προγραμμα
    #
    Σχόλιο από maroulaki, 9-11-08  
    μπορεις να ολοκληρωσεις τη συνταγη στον αρτοπαρασκευαστη εαν εχει προγραμμα σιγουρη επιτυχια και στο ψησιμο τελειο θεϊκο
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 9-11-08  
    εγω χρησιμοποιω τον αρτοπαρασκευαστη
    για ζυμωμα περισσοτερο για να τα πλασω οπωσ θελω (πλεξουδα)στο χερι το ζυμαρι του τσουρεκιου δεν γινετε τοσο καλο
    #
    Σχόλιο από sidarieva, 11-11-08  
    Το έφτιαξα στο μηχάνημα με τις οδηγίες του προγράμματος για γλυκά. Έγινε πολύ καλό, με το σχήμα βέβαια του μηχανήματος, φρατζολάκι. Και χρειάστηκε να προσθέσω αλεύρι. Πολύ νόστιμο όμως, ιδανικό για πρωινές φέτες με μαρμελάδα!!!
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 30-11-08  
    #
    Σχόλιο από akilina, 14-12-08  
    Το έκανα γεμιστό με σοκολάτα! Τέλειο!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 14-12-08  
    Θα πρέπει να αναφέρεις για ποιόν αρτοπαρασκευαστή πρόκειται, υπαρχουν διάφοροι κατασκευαστές. π.χ ο δικός μου εχει, 200 - 750 & 1 κιλό. αυτη η συνταγή δεν κάνει για όλους
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 14-12-08  
    δεν εχει σημασια το μοντελο σε ολουσ κανει εφο το αλευρι ειναι 250 τοσο βγαζει αρα κανει σε ολουσ νομιζω οτι δε θελει πολυ μυαλο για να το σκεφτει κανεις
    επειτα και αν γραπψω τη μαρκα δεν κανω διαφημηση?
    #
    Σχόλιο από chilli, 1-2-09  
    το εφτιαξα το τσουρεκι αλλα δεν στο βαθμολογω ακομη γιατι εχω απορια. το εβαλα να ψηθει στο προγραμμα για τσουρεκι αλλα βγηκε σαν κεικ πιο πολυ στην υφη.ετσι βγαινει κανονικα η εκανα καπου λαθος;κανονικα ειναι το κλασικο τσουρέκι που ξερουμε;
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 1-2-09  
    Προτείνω να διευκρυνισθει για ποιον Αρτοπαρασκευαστή μιλα η συνταγή. Η συνταγή του ενος κατασκευαστη δεν ειναι απαραιτητο να κανει και σ'αυτον ενος αλλου κατασκευαστή. Ξαναλέω, ο δικός μου ειναι "KENWOOD 350" για 500 - 750 & 1 κιλο, με 13 προγράμματα και την παραπανω συνταγη δεν την αναφερει πουθενα
    #
    Σχόλιο από chilli, 2-2-09  
    εχεις δικιο Δροσουλιτη.κι εμενα ειναι kenwood αλλα 250 κ το εβαλα στο προγραμμα του γλυκου όπου φτιάχνω κ το μπριος.τωρα τι γινεται κ βγαίνει κεικ δεν ξέρω.ισως τελικα πρεπει να το κανω με τα χερακια μου.
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 2-2-09  
    den exei programma poy mono zymwnei k foyskwnei?
    ekei to bazoyme oxi stwn glykwn tha sas to bgalei san to sxhma toy artoparaskeyasth
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 2-2-09  
    epipleon den einai syntagh apo egxeiridio gia artoparaskeyastes einai kanoniko tsoyreki poy to zymwnoyme mono k foyskwnoyme ston artoparaskeyasth
    den einai gia na ginei ekei olo
    #
    Σχόλιο από chilli, 2-2-09  
    ok το σχημα δεν μας χαλαει. η γευση ηταν το θεμα...ηταν σαν κεικ. πολυ πιθανον να εφταιγε το μηχανημα.θα το κανω κ ετσι οπως λες κ θα δειξει...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    24 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ANIA, 6-11-08  
    Την εχω δοκιμαση ειναι τελια μπραβω
    #
    Σχόλιο από zoe, 8-11-08  
    Πολύ μικρή ποσότητα για τόσο ρεύμα που χαλάς...Είναι κρίμα!
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 8-11-08  
    ναι αλλα συνηθως οι αρτοπαρασκευαστες βγαζουν 700 γρ η το πολυ κιλο
    αν του βαλεις παραπανς να το ζυμωσει θα καει το μηχανημα
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 9-11-08  
    εγω χρησιμοποιω τον αρτοπαρασκευαστη
    για ζυμωμα περισσοτερο για να τα πλασω οπωσ θελω (πλεξουδα)στο χερι το ζυμαρι του τσουρεκιου δεν γινετε τοσο καλο
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 30-11-08  
    #
    Σχόλιο από chilli, 1-2-09  
    το εφτιαξα το τσουρεκι αλλα δεν στο βαθμολογω ακομη γιατι εχω απορια. το εβαλα να ψηθει στο προγραμμα για τσουρεκι αλλα βγηκε σαν κεικ πιο πολυ στην υφη.ετσι βγαινει κανονικα η εκανα καπου λαθος;κανονικα ειναι το κλασικο τσουρέκι που ξερουμε;
    #
    Σχόλιο από chilli, 2-2-09  
    ok το σχημα δεν μας χαλαει. η γευση ηταν το θεμα...ηταν σαν κεικ. πολυ πιθανον να εφταιγε το μηχανημα.θα το κανω κ ετσι οπως λες κ θα δειξει...
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 3-2-09  
    Εμένα κυρία karpanboula, δενμου χαρίσε κανεις κανενα αρτοπαρασκευαστη. Επιμενω οτι απο μοντελο σε μοντελο διαφερει η δόση, (σαν βαρος επιλογής, ποσοτητα υγρων, κλπ). Και το θεμα δεν ειναι αντικειμενο "κόντρας"... και σταματω εδω
    #
    Σχόλιο από sidarieva, 3-2-09  
    Δροσουλίτη έχεις δίκιο για τα προγράμματα που λες. Όμως, στο πρόγραμμα μόνο ζύμωμα και φούσκωμα δεν έχει πρόβλημα η ποσότητα του υλικού που θα είναι μέσα. Έτσι κι αλλιώς όμως, αυτή η δόση είναι μικρή. Εγώ πάντως, το έψησα κιόλας, και χρησιμοποίησα το πρόγραμμα του γλυκού για τα 380 γρ. αλευρι που έχει ο δικός μου...για το μισο κιλό ψωμί δηλαδή. Το επόμενο στο δικό μου είναι 750 γρ. Και έγινε πολυ καλό!!!Και με το ψήσιμο!!!
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 3-2-09  
    δεν ειναι τηεμα κοντρασ νομιζα οτι διαβασα στο φορθμ οτι σασ χαρησαν εναν κενγουντ
    αν κανω λαθοσ τοτε συγχωρεστε με τονιζω οτι ολοι οι αρτοπαρασκευαστεσ εχουν αυτο το προγραμμα
    και η ποσοστητα ειναι μικρη ειναι το μισο του μισοκιλου δηλαδη απο 500 250
    εμενα μπορει να ζυμωσει το πολυ μεχρι 700 γρ αλευρι μετα ακουω κατι αγκκομαχητα και το μοτερ τα παιζει για αυτο την μειωσαμε στο αλευρι τη συνταγη οποτε νομιζω οτι δεν θα εχετε προβλημα
    #
    Σχόλιο από chilli, 3-2-09  
    ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ολους!
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 19-3-09  
    το εφτιαξα,οκ συμπαθητικο βγηκε αλλα καμια σχεση με το κανονικο τσουρεκι.Το καλο ειναι οτι δεν εχει καθολου κοπο αφου τα βαζεις ολα στον αρτοπαρασκευαστη κ απλα περιμενεις.Το κακο ειναι οτι πολυ ρευμα για μια μικρη ποσοτητα..Επισης προσεθεσα κ αλλο αλευρι απ αυτο που λεει η συνταγη
    #
    Σχόλιο από kastana, 5-4-09  
    Τέλειο τσουρέκι!!! Ειδικά με το συγκεκριμένο αλεύρι, και τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Ο δικός μου no name αρτοπαρασκευαστής ζυμώνει άνετα και τη διπλή δόση (500 gr αλέυρι)
    #
    Σχόλιο από mama, 5-4-09  
    Επιτρέψτε μου μια παραλαγή..:o)
    Η συνταγη μοιάζει με την δική μου μόνο που εγώ βάζω 300γρ αλεύρι και δεν το κανω στον αρτοπαρασκευαστη. Ακόμα αντι βούτηρο εγω βάζω ελαιόλαδο.. Στο χλιαρό γάλα λιώνω την μαγιά και την ζάχαρη και μετά το αδειάζω στην λεκάνη με τα υπόλοιπα υλικα. Εκει ζυμώνω κανενα δεκάλεπτο και μετά το αφηνω να ξεκουραστεί κανένα 2ωρο. Το ανοιγω παραλληλόγραμμο και το γεμίζω μαρμελάδα. Tο κανω σαλιγκάρι και το βάζω σε φόρμα ψωμιού και γίνετε θαύμα..
    Η ποσότητα των υλικών ειναι απίστευτα βολική και στο ζύμωμα αλλα και στο να φτιάχνεις όποτε θέλεις ενα τσουρεκι χωρίς όλη την τυπικη διαδικασία. Να τονίσω πως δεν έχει καμια σχέση με το παραδοσιακό τσουρέκι.. σαν αυτο του Αστεριου για παράδειγμα. Δεν κάνει κλωστες. Καλη επιτυχία σε όλους!!
    #
    Σχόλιο από amelie poulain, 5-4-09  
    τέλεια η συνταη σου
    τα πετυχα μια χαρα με τον αρτοπαρασκευαστη ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από Nanna, 18-12-10  
    Επειδή με είχε πιάσει μια υπογλυκαιμία (έτσι το λέμε τώρα) όλο το απόγευμα, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Έγινε τέλειο!!!! Και μου αρέσει που είναι μικρή ποσότητα, γιατί δύσκολα βρίσκεις συνταγές για μικρές ποσότητες. Υπάρχουμε και εμείς οι εργένηδες που μπορούμε να τις αξιοποιούμε. 5 πηρουνάκια από εμένα.
    #
    Σχόλιο από nina07, 27-12-10  
    Μεγαλη επιτυχια!!!Σχεδον μερα παρα μερα φτιαχνω τσουρεκακια..Γινονται απιστευτα ευκολα με τον αρτοπαρασκευαστη και σε συνδιασμο με τις δικες σου συμβουλες εχω τελειο αποτελεσμα!!!ΠΕΝΤΕ πηρουνακια με αγαπη!
    #
    Σχόλιο από kinezaki, 22-4-11  
    Συγχαρητήρια!Δεν πίστευα ότι μπορούσα να φτιάξω τόσο αφράτο και ωραίο τσουρέκι!Έκανα διπλή δόση, νομίζω όλοι οι αρτοπαρασκευαστές τη χωράνε, και έβαλα ξερή μαγιά αντί για νωπή.Καλό Πάσχα σε όλους!
    #
    Σχόλιο από dpdora, 31-8-11  
    Αυτό το τσουρεκάκι έγινε καταπληκτικό. Το έφτιαξα ακριβώς όπως η συνταγή στον αρτοπαρασκευαστή της Kenwood 950 και στο πρόγραμμα 4 (γρήγορο ψωμί/κέικ/ελαφριά κόρα). Μόλις το έβγαλα και το δοκίμασα και είναι ένα αφράτο ποίημα. Βέβαια δεν το άλλειψα με τίποτα γιατι φοβόμουν να ανοίξω το μηχάνημα. 'Εγινε πάρα πολύ ωραίο και δεν με απασχόλησε πέρα από τη τοποθέτηση των υλικών στον κάδο. Δεν ξέρω αν αύριο θα γίνει πιο σκληρό γιατί δεν το βλέπω να βγάζει το απόγευμα τώρα όμως είναι καταπληκτικά αφράτο και αρωματικό. Δεν έβαλα μαστίχα μόνο βανίλια και μαχλέπι. Ευχαριστώ πολύ είναι καταπληκτικό. Την επόμενη φορά θα το ανοίξω να το αλείψω.
    #
    Σχόλιο από maggie09, 12-2-12  
    poli kalo.
    to ebala sto programma gia sweet bread...2 ores kai 55 lepta...
    alla ebala 2.5 koupes aleuri...
    fouskose telia.... kai themizi tsoureki se sxima breadmachine forma....
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    14 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΤΣΑ, 8-11-08  
    karpanboula, όταν λες σούπερ αλεύρι πιο ενωείς?
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 8-11-08  
    μπορείς να το ζητήσεις ετσι απο το φούρνο τησ γειτονιας(σουπερ αμερικης το δυνατο) η να το βρεισ στο σουπερμαρκετ ειναι ενα κιτρινο απο οτι θυμαμαι με εναν ρομπεν απ'εξω
    #
    Σχόλιο από sidarieva, 8-11-08  
    δεν μπορείς να το ολοκληρώσεις μέσα στο μηχάνημα;;; να βγει δηλαδή έτοιμο τσουρέκι απο εκεί;;;χωρίς να κάνεις εσύ την υπόλοιπη δουλειά...εξάλλου έχει και πρόγραμμα για τσουράκι....
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 8-11-08  
    εμενα παντως δεν εχει τετοιο προγραμμα
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 14-12-08  
    Θα πρέπει να αναφέρεις για ποιόν αρτοπαρασκευαστή πρόκειται, υπαρχουν διάφοροι κατασκευαστές. π.χ ο δικός μου εχει, 200 - 750 & 1 κιλό. αυτη η συνταγή δεν κάνει για όλους
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 14-12-08  
    δεν εχει σημασια το μοντελο σε ολουσ κανει εφο το αλευρι ειναι 250 τοσο βγαζει αρα κανει σε ολουσ νομιζω οτι δε θελει πολυ μυαλο για να το σκεφτει κανεις
    επειτα και αν γραπψω τη μαρκα δεν κανω διαφημηση?
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 1-2-09  
    Προτείνω να διευκρυνισθει για ποιον Αρτοπαρασκευαστή μιλα η συνταγή. Η συνταγή του ενος κατασκευαστη δεν ειναι απαραιτητο να κανει και σ'αυτον ενος αλλου κατασκευαστή. Ξαναλέω, ο δικός μου ειναι "KENWOOD 350" για 500 - 750 & 1 κιλο, με 13 προγράμματα και την παραπανω συνταγη δεν την αναφερει πουθενα
    #
    Σχόλιο από chilli, 2-2-09  
    εχεις δικιο Δροσουλιτη.κι εμενα ειναι kenwood αλλα 250 κ το εβαλα στο προγραμμα του γλυκου όπου φτιάχνω κ το μπριος.τωρα τι γινεται κ βγαίνει κεικ δεν ξέρω.ισως τελικα πρεπει να το κανω με τα χερακια μου.
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 2-2-09  
    den exei programma poy mono zymwnei k foyskwnei?
    ekei to bazoyme oxi stwn glykwn tha sas to bgalei san to sxhma toy artoparaskeyasth
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 2-2-09  
    epipleon den einai syntagh apo egxeiridio gia artoparaskeyastes einai kanoniko tsoyreki poy to zymwnoyme mono k foyskwnoyme ston artoparaskeyasth
    den einai gia na ginei ekei olo
    #
    Σχόλιο από karpanboula, 2-2-09  
    καλα αποτελσματα
    θελει προσοχη το αλευρι να ειναι το σουπερ αμερικησ λεγετε στην ορολογια του φουρνου
    η συνταγη ειναι απο τον αντρα μου που ειναι φουρναρησ κ την εχουμε κανει στον αρτοπαρασκευαστη σε διαιερεση απ'αυτο που φτιαχνει στη δουλεια του το μυστικο ειναι στο καλο ζυμωμα κατι που στο χερι δεν το πετυχαινουν οι νοικοκυρεσ τηελει το ζυμαρι να γινει σαν ινεσ κ αυτο το πετυχαινεισ με το αλευρι το σουπερ κ το ζυμωμα του αρτοπαρασκευαστη γι'αυτο τονιζω οτι δεν θελει το προγραμμα που στο φτιαχνει γλυκο εγω κυριε δροσουλιτη εχω εναν αρτοπαρασκευαστη πολυ πιο φθηνο απ'εκεινον που σασ χαρισαν απο τα πλασ γι'αυτο δεν γραφω τη μαρκα η συνταγη ομωσ μπορει να εφαρμοστει σε οποινδηποτε αρτοπαρασκευαστη αφου ολοι εχουν αυτο το προγραμμα που λεεω μονο ζυμωμα κ φουσκωμα σε μενα ειναι το 8 και εχει 12 προγραμματα καλη επιτυχια κ ελπιζω να βοηθησα
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΟΡΕ, 8-12-09  
    Δεν ειναι τσουρεκη το αποτελεσμα αυτης τησ συνταγησ σαν ψωμακι εγινε τι δεν εκενα σωστα?
    #
    Σχόλιο από lengo, 26-12-09  
    εχω αρτοπαρασκευαστη το 250 μοντ και παρακαλω πολυ να μου πειτε αν ξερεται σε πιο προγραμμα θα γινη καλο το τσουρεκι εμαι αρχαρια ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 29-1-10  
    Θέλω να φτιάξω το τσουρέκι στον αρτοπαρασκευαστή,θα το βάλω στο Νο 8 που είναι ζύμωμα και φούσκωμα και θα το ψήσω στον φούρνο.Μπορώ να βάλω ξηρή μαγιά και πόσο? Ευχαριστώ!!!!!

    3 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από maroulaki, 9-11-08  
    μπορεις να ολοκληρωσεις τη συνταγη στον αρτοπαρασκευαστη εαν εχει προγραμμα σιγουρη επιτυχια και στο ψησιμο τελειο θεϊκο
    #
    Σχόλιο από sidarieva, 11-11-08  
    Το έφτιαξα στο μηχάνημα με τις οδηγίες του προγράμματος για γλυκά. Έγινε πολύ καλό, με το σχήμα βέβαια του μηχανήματος, φρατζολάκι. Και χρειάστηκε να προσθέσω αλεύρι. Πολύ νόστιμο όμως, ιδανικό για πρωινές φέτες με μαρμελάδα!!!
    #
    Σχόλιο από akilina, 14-12-08  
    Το έκανα γεμιστό με σοκολάτα! Τέλειο!!!!!!!!!

    Σχετικά άρθρα

    Ελάτε να φτιάξουμε τσουρέκια!
    Πάσχα χωρίς αφράτα και λαχταριστά τσουρεκάκια δ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκα
    Ένα βιβλίο 218 αγαπημένων συνταγών, του/της happy mama
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 30 αγαπημένων συνταγών, του/της roulita
    Συνταγές για Ψωμί - Τσουρέκια - Άρτοι
    Ένα βιβλίο 37 αγαπημένων συνταγών, του/της velina
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 119 αγαπημένων συνταγών, του/της haracorfu
    ΖΥΜΕΣ
    Ένα βιβλίο 102 αγαπημένων συνταγών, του/της anthikouki