Τζατζίκι με light γιαούρτι
Υλικά
-
1/2 κύβο σκόρδου knorr
-
1 γιαούρτι άπαχο 0% (total)
-
60-70 γρ. τριμμένο αγγούρι
-
1 κουτάλια του γλυκού λαδι
-
1 ελιά για ντεκόρ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε το κύβο σκόρδου με τα χέρια μας και το προσθέτουμε στο γιαούρτι.
-
2
Στη συνέχεια περνούμε το τριμμένο αγγούρι και το προσθέτουμε στο γιαούρτι.
-
3
Μετά βάζουμε το λαδί και ανακατεύουμε.
-
4
Μεταφέρουμε σε ένα μικρό μπολ και για ντεκόρ βάζουμε μια ελιά στη μέση.
Σχόλια (9)