Τζατζίκι Παντζαριού
Σε αυτό το τζατζίκι το στραγγιστό γιαούρτι και το σκορδάκι δένουν με το βαθυκόκκινο και γλυκό παντζάρι που δίνει χρώμα σπαρταριστό ενώ προστίθεται και φέτα για ένταση στην γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Θα βρείτε κι άλλες ανάλογες συνταγές στο προσωπικό μου blog dailycious.gr.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβω στην χονδρή πλευρά του τρίφτη το παντζάρι, όπως θα έκανα και με το αγγούρι, ενώ στην λεπτή πλευρά του τρίφτη τρίβω το σκόρδο.
-
2
Σε ένα βαθύ πιάτο πατάω με το πιρούνι την φέτα, ρίχνω το γιαούρτι, προσθέτω το παντζάρι με το σκόρδο κι ανακατεύω.
-
3
Αλατίζω το τζατζίκι μόνο όσο χρειάζεται δοκιμάζοντας την γεύση του και το τοποθετώ στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
-
4
Το τζατζίκι παντζαριού με την φέτα είναι έτοιμο.
-
5
Καλή απόλαυση!
Σχόλια (2)