foodie1973
foodie1973 @cook_8499686

Σε αυτό το τζατζίκι το στραγγιστό γιαούρτι και το σκορδάκι δένουν με το βαθυκόκκινο και γλυκό παντζάρι που δίνει χρώμα σπαρταριστό ενώ προστίθεται και φέτα για ένταση στην γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Θα βρείτε κι άλλες ανάλογες συνταγές στο προσωπικό μου blog dailycious.gr.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
5 άτομα
  1. 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  2. 80 γρ. φέτα
  3. 180 γρ. βολβοί παντζαριού βρασμένοι (ή προβρασμένοι σε κενό αέρος)
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβω στην χονδρή πλευρά του τρίφτη το παντζάρι, όπως θα έκανα και με το αγγούρι, ενώ στην λεπτή πλευρά του τρίφτη τρίβω το σκόρδο.

  2. 2

    Σε ένα βαθύ πιάτο πατάω με το πιρούνι την φέτα, ρίχνω το γιαούρτι, προσθέτω το παντζάρι με το σκόρδο κι ανακατεύω.

  3. 3

    Αλατίζω το τζατζίκι μόνο όσο χρειάζεται δοκιμάζοντας την γεύση του και το τοποθετώ στο ψυγείο να κρυώσει καλά.

  4. 4

    Το τζατζίκι παντζαριού με την φέτα είναι έτοιμο.

  5. 5

    Καλή απόλαυση!

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika
Ήταν νόστιμο, αν και κατα την άποψή μου χρειαζόταν και λαδάκι και ξυδάκι. Ευχαριστούμε για αυτή τη διαφορετική παντζαροσαλάτα!

Από

foodie1973
foodie1973 @cook_8499686
στις