Χαλούμι με σάλτσα πορτοκαλιού
Σαγανάκι με χαλούμι και φρούτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να δέσει πιο εύκολα η σάλτσα πορτοκαλιού, προσθέστε λίγο αλεύρι διαλυμένο πρώτα σε λίγο νερό για να μην σβολιάσει.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μαντέμι ή αντικολλητικό τηγάνι ψήστε το χαλούμι μέχρι να ροδίσει.
-
2
Ρίξτε το χυμό πορτοκαλιού και αφήστε μέχρι να μειωθεί ο χυμός και να δέσει.
-
3
Σε πιάτο τοποθετήστε περιμετρικά ροδέλες πορτοκαλιού, καθαρισμένα σύκα και τις ρόγες σταφυλιού.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)