κύρια φωτογραφία συνταγής Χανιώτικος μπακαλιάρος με μπάμιες στον φούρνο

Χανιώτικος μπακαλιάρος με μπάμιες στον φούρνο

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
6
  1. 1 κιλο μπακαλιαρο παστο
  2. 1 κιλο μπαμιες
  3. 5 μετριες ωριμες τοματες
  4. 2 κρεμμυδια
  5. 1 φλιτζανι λαδι
  6. αλατι, πιπερι.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοβουμε σε κομματια τον μπακαλιαροκαι τον ξαρμυριζουμε απο βραδις, αλλαζοντας το νερο 3-4 φορες.

  2. 2

    Τσιγαριζουμε τα ψιλοκομμενα κρεμμυδια και τις καθαρισμενες μπαμιες και προσθετουμε διαδοχικα νερο.

  3. 3

    Ρίχνουμε τις τριμμενες τοματες και το αλατοπιπερο και αφηνουμε να βρασουν για 15-20 λεπτα.

  4. 4

    Κατοπιν τα τοποθετουμε σε ενα ταψι βαζουμε τα κομματια του μπακαλιαρου απο πανω και ψηνουμε το φαγητο μας σε προθερμασμενο φουρνο για 20 λεπτα στους 180 βαθμους.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
gthom, πολύ ωραία φαίνεται η συνταγή σου.Εμένα μου αρέσει πολύ και ο μπακαλιάρος αλλά και οι μπάμιες, και σε συνδιασμό τα δύο αυτά πιστεύω ότι θα είναι πολύ νόστιμο φαγητό. Θέλω μόνο να ρωτήσω αν δεν βάλουμε παστό μπακαλιάρο και χρησιμοποιήσουμε τον ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο σε φιλέτα που υπάρχει στα σούπερ μάρκετ το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο γευστικό?

Από

gthom
gthom @cook_8449233
στις
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ