Χίλια μύδια κύματα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να σβήσουμε με ούζο για περισσότερα αρώματα καθώς και να προσθέσουμε και λίγο μπούκοβο. Η πιπεριά που χρησιμοποιούμε να είναι κέρατο για πιο πικάντικη γεύση.
Υλικά
-
3-4 κουτ. σούπας μουστάρδα
-
200 γρ. ψίχα μύδια
-
100 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
-
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
-
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μύδια μαζί με την πιπεριά.
-
2
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα έως ότου πάρουν χρώμα
-
3
Προσθέτουμε ½ ποτήρι του κρασιού νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμά τους.
-
4
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε έως ότου αρχίζει να δέσει η σάλτσα.
-
5
Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το μαγείρεμα έως ότου η φέτα να λιώσει ελαφρά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια