Χυλοπίτες κόκκινες
Μια καλοκαιρινή εκδοχή της σούπας με χυλοπίτες σπιτικές που συνηθίζεται στην Πελοπόννησο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην Πελοπόννησο συνηθίζεται επίσης μαζί με χοιρινό σούπα αυτή η συνταγή!
Υλικά
-
3 φλ.τσ. νερό
-
1 φλ.τσ. χυλοπίτες σπιτικές Πελοποννήσου
-
1/2-1 χάρτινη συσκευασία τοματοχυμό
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω το νερό να βράσει.
-
2
Όταν φτάσει σε σημείο βρασμού ρίχνω τις χυλοπίτες και τον τοματοχυμό.
-
3
Βράζω 5 περίπου λεπτά.
-
4
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι και σερβίρω.
Σχόλια (12)