τζέκετ
τζέκετ @cook_8519100
,

Φυσικός χυμός καρπούζι δροσερό καλοκαιρινό φρουτοποτό!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. κομμάτια καρπούζι φρέσκο σε
  2. πάγο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνουμε ένα στραγγιστήρι (μεγάλο σε μέγεθος) και τοποθετούμε απο κάτω ενα μπόλ! Μέσα στο στραγγιστήρι βάζουμε το καρπούζι και το πιέζουμε ώστε να βγάλει τους χυμούς του και να μείνουν τα κουκούτσια και οι φυτικές ίνες στο στραγγιστήρι. Στη συνέχεια τοποθετούμε το μπόλ στην κατάψυξη για 15-20 λεπτα.

  2. 2

    Κόβουμε μια στρόγγυλη φέτα λάιμ και την τοποθετούμε στο χείλος του ποτηριού όπως είναι στη φωτογραφία και ρίχνουμε 10 περίπου σταγόνες στο ποτήρι.

  3. 3

    Όταν έχει παγώσει ο χυμός τον τοποθετούμε στο ποτήρι. Βάζουμε πάγο μόνο εάν δεν παγώσουμε το καρπούζι.

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα