Χιονάτη με ινδοκάρυδο και μπισκότα
Πολύ γρήγορο, δροσερό, με κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η γεύση του ινδοκάρυδου υπερισχύει. Κόβεται και σερβίρεται εύκολα. Αν δεν κάνω λάθος την έχω δεί πάνω σε κουτάκι ζαχαρούχου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ τις κρέμες στιγμής με το γάλα ώσπου να τα πήξουν.
-
2
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τη μόρφατ με το ζαχαρούχο σε αφράτη σαντιγί.
-
3
Προσθέτουμε τα 2/3 της σαντιγίς στο μπόλ με τις κρέμες στιγμής και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Κόβουμε τα μπισκότα στα 4-6 κομμάτια και τα ανακατεύουμε και αυτά.
-
5
Στρώνουμε το μίγμα σε τάπερ ή πυρέξ και από πάνω στρώνουμε τη σαντιγί που περίσσεψε.
-
6
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.
-
7
Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και μετά σερβίρουμε.
Σχόλια (27)