martha2
martha2 @cook_8455711

Πολύ γρήγορο, δροσερό, με κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η γεύση του ινδοκάρυδου υπερισχύει. Κόβεται και σερβίρεται εύκολα. Αν δεν κάνω λάθος την έχω δεί πάνω σε κουτάκι ζαχαρούχου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 2 φακελ.κρέμα στιγμής βανίλια
  2. 3 1/2 κούπες γάλα
  3. 1 1/2-2 πακέτα πτι-μπερ
  4. 1 κούπα ινδοκάρυδο ή και παραπάνω για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ τις κρέμες στιγμής με το γάλα ώσπου να τα πήξουν.

  2. 2

    Σε άλλο μπολ χτυπάμε τη μόρφατ με το ζαχαρούχο σε αφράτη σαντιγί.

  3. 3

    Προσθέτουμε τα 2/3 της σαντιγίς στο μπόλ με τις κρέμες στιγμής και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Κόβουμε τα μπισκότα στα 4-6 κομμάτια και τα ανακατεύουμε και αυτά.

  5. 5

    Στρώνουμε το μίγμα σε τάπερ ή πυρέξ και από πάνω στρώνουμε τη σαντιγί που περίσσεψε.

  6. 6

    Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.

  7. 7

    Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και μετά σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (27)

Evasmakou
Evasmakou @Eva_1305
Ανακατεύουμε και τα μπισκοτα με την κραμα; Δεν τα στρωνουμε ξεχωριστα στο ταψακι μας; Πες μου να το κανω και να επανελθω για τα πηρουνακια!

Από

martha2
martha2 @cook_8455711
στις