Χιονόμπαλα
Η γνωστή γυάλινη μπαλλίτσα που χιονίζει κάθε φορά που την αναποδογυρίζουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιώντας απιονισμένο νερό διατηρούμε το δοχείο μας καθαρό από άλατα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσθέτοντας λίγη γλυκερινή επιβραδύνουμε την πτώση της νιφάδας. Χρησιμοποιώντας μικρά-μικρά κομματάκια από λευκή σακούλα του μπακάλη επιτυγχάνουμε αρκετά καλή νιφάδα με αργή ταχύτητα πτώσης.
Υλικά
-
1 γυάλινο βαζάκι με καπάκι
-
θερμοκόλλα
-
1 διακοσμητικό ανθεκτικό στο νερό
-
χρυσόσκονη, μεταλλικά γκλιτεράκια, χρωματιστή άμμο κλπ
-
νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στην εσωτερική πλευρά του καπακιού, κολλάμε το διακοσμητικό.
-
2
Βάζουμε τα γκλίτερ και νεράκι στο βάζο, αφήνοντας τουλάχιστον ένα δάκτυλο κενό.
-
3
Κλείνουμε το καπάκι στερεώνοντας με θερμοκόλλα.
-
4
Αφήνουμε να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε. Εξωτερικά μπορούμε να στολίσουμε όπως θέλουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)
Όταν λες "λίγη" γλυκερίνη, σε σχέση με το νερό πόση εννοείς;
Φαντάζομαι χαρά τα παιδάκια να τις φτιάχνουν μόνα τους!!!
Τι κι αν βιάζομαι να βαθμολογήσω, με την πρώτη ευκαιρία θα την φτιάξουμε με την Έρρικα (εκείνη θα το κάνει και εγώ θα της κάνω διαρκώς παρατηρήσεις...)
Καλές Γιορτές