Χοιρινά μπριζολάκια με φασολάκια χάντρες
Ένα χειμωνιάτικο φαγητό της παρέας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή παρέα και καλό τσίπουρο! Καλή όρεξη!
Υλικά
-
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
-
1 σακουλάκι κατεψυγμένα φασολάκια χάντρες
-
2 κ.σ. πελτέ
-
1 κονσέρβα ντοματάκια σε κύβους
-
2 μέτρια κρεμμύδια
-
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
-
1 κρασοπότηρο λάδι
-
1 καυτερή πιπερίτσα
-
4 καρότα κομμένα ροδέλες
-
1 λίτρο νερό
-
λίγο σέλινο
-
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ελαφρά.
-
2
Προσθέτουμε τις μπριζόλες αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσουμε και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
-
3
Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.
-
4
Προσθέτουμε τα φασολάκια, ολα τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.
-
5
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου μια ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια