Χοιρινά Παϊδάκια με Λευκό Κρασί
Μία εύκολη συνταγή, ειδικά για όσους μένουν μόνοι τους και δεν έχουν διάθεση για ατελείωτες ώρες στην κουζίνα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην βάλετε το καλύτερο σας κρασί, δεν χρειάζεται. Ότι έχετε στο σπίτι ή απλά ένα χαμηλής τιμής. Ελπίζω να σας αρέσει! Καλή επιτυχίααααα!!!!
Υλικά
-
500 gr χοιρινά παϊδάκια
-
δάφνη
-
θυμάρι
-
αλάτι
-
λευκό κρασί (όσο πάρει)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το λευκό κρασί, το θυμάρι και τη δάφνη σε ένα μπωλ.
-
2
Βάζουμε μέσα τα παϊδάκια και τα αφήνουμε για περίπου 1 ώρα.
-
3
Όταν βγάλουμε τα παϊδάκια απο το κρασί, τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν (όπως κάνουμε με τις τηγανιτές πατάτες).
-
4
Ψήνουμε στο grill. Τα γυρίζουμε μετά απο 10 λεπτά ώστε να ψηθούν καλά και απο τις 2 πλευρές.
-
5
Χρειάζονται περίπου 20'-25' ψησίματος.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)