Χοιρινές μπριζόλες με ξύδι μπαλσάμικο

Bαθμολογία: 4.6667
       
 
3 ψήφοι
sokolateniaaa, 12.09.10

Περιγραφή

Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από ξύδι μπαλσάμικο.
Χοιρινές μπριζόλες με ξύδι μπαλσάμικο
photo: pinalaki

Συνταγή από:

sokolateniaaa

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 χοιρινές μπριζόλες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • λάδι
  • 2 κρασοπότηρα ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 πράσινη πιπεριά
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Τηγανιού
Περιέχει: Πιπεριές , Βαλσάμικο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις αλείφουμε με λάδι έτσι ώστε να μαλακώσουν. Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες και τις τοποθετούμε πάνω στις μπριζόλες για να πάρουν άρωμα.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τις μπριζόλες. Μόλις τηγανιστούν αφαιρούμε το περισσότερο λάδι και προσθέτουμε το ξύδι μπαλσάμικο. Τις αφήνουμε να σιγοβράσουν και αφαιρούμε απο τη φωτιά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδέυονται τέλεια με πατάτες φούρνου ή ρύζι basmati. Καλή σας όρεξη.

Σχετικές συνταγές

    8 Όλα

    #
    Σχόλιο από Christiana1, 14-9-10  
    ακούγεται υπέροχο παντως!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 14-9-10  
    ontos akougetai iperoxo! apla ithela na se rwtisw ean mporoyme anti gia tigani na tis valoule sto fourno.
    #
    Σχόλιο από sokolateniaaa, 15-9-10  
    ειναι υπέροχο ελπιζω να το δοκιμασεται κ να σας αρεσει...δεν ξέρω πως θα είναι στο φούρνο δεν το εχω δοκιμάσει...μια δοκιμή όμως δεν βλάπτει....τηγανιτές πάντως είναι πεντανόστιμες...
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 16-9-10  
    tha epistrepsw pe piroynakia!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 3-10-10  
    #
    Σχόλιο από sokolateniaaa, 6-10-10  
    se euxaristw pinalaki gia ta pirounakia....
    #
    Σχόλιο από mairoula2, 13-2-11  
    #
    Σχόλιο από nikol-giann, 27-3-12  
    tis ftiaxnw kai egw akrivws etsi...mono th piperia den bazw alla 8a to dokimasw kai auto...h foto den einai polu antiprwsopeftikh emfanisiaka einai polu pio wraies...teleies pantws oi mprizoles me to mpalsamiko!

    6 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από Christiana1, 14-9-10  
    ακούγεται υπέροχο παντως!!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 16-9-10  
    tha epistrepsw pe piroynakia!
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 3-10-10  
    #
    Σχόλιο από sokolateniaaa, 6-10-10  
    se euxaristw pinalaki gia ta pirounakia....
    #
    Σχόλιο από mairoula2, 13-2-11  
    #
    Σχόλιο από nikol-giann, 27-3-12  
    tis ftiaxnw kai egw akrivws etsi...mono th piperia den bazw alla 8a to dokimasw kai auto...h foto den einai polu antiprwsopeftikh emfanisiaka einai polu pio wraies...teleies pantws oi mprizoles me to mpalsamiko!

    2 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από pinalaki, 14-9-10  
    ontos akougetai iperoxo! apla ithela na se rwtisw ean mporoyme anti gia tigani na tis valoule sto fourno.
    #
    Σχόλιο από sokolateniaaa, 15-9-10  
    ειναι υπέροχο ελπιζω να το δοκιμασεται κ να σας αρεσει...δεν ξέρω πως θα είναι στο φούρνο δεν το εχω δοκιμάσει...μια δοκιμή όμως δεν βλάπτει....τηγανιτές πάντως είναι πεντανόστιμες...

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Τα μυστικά του τηγανιού
    Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...
    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό του ψ...

    Το tip της ημέρας

    Για κάθε φλυτζάνι νερό, βάλτε μια κουταλιά του γλυκού τσάι (αν χρησιμοποιείτε χύμα) και ρίξτε πάνω από τα φύλλα το βραστό νερό. Ανακατέψτε το καλά, σκεπάστε την τσαγιέρα και αφήστε το για 5’ (αν έχετε μόνο ένα φλυτζάνι σκεπάστε το με το πιατάκι του. 3-4’ είναι αρκετά για το φακελάκι).

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΧΟΙΡΙΝΟ
    Ένα βιβλίο 155 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 257 αγαπημένων συνταγών, του/της kele
    χοιρινο
    Ένα βιβλίο 49 αγαπημένων συνταγών, του/της toniadimitropoulou